Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anusiak29

obrona mgr

Polecane posty

JAK PRZERZYĆ OBRONĘ MGR MAM JĄ WE WTROREK I BARDZO SIĘ STREESUJE. I MAMY PRZEDSTAWIĆ PREZENTRACJE MULTIMEDIALNĄ.

Gość niegotująca...
niezla prowokacja, broniący się matoł :O choc w sumie sama znam debila co skonczyl polibude...

to zależy od tego gdzie się bronisz ;-) prezentację trzeba przygotować a na odstresowanie polecam dobry sex natomiast co do obrony to najlepiej napij się przedtem sporo wody albo herbaty albo kawy, będzie ci się chciało siusiu podczas obrony to będziesz myśleć jak się nie zesikać przed komisją ;-)

BRONIĘ SIĘ W UJK, A TAK SIĘ STRESUJE TYM CZYTANIEM BO PNIEWAZ JESTEM PO ROZSZCZEPIE PODNIEBIENIA NIBY, ŻE PROMOTORKA WIE O MOIM PROBLEMIE I MA PRZEKAZAĆ POZOSTALYM PRZED MOIM WEJSCIEM, ALE I TAK T BARDZO PRZEŻYWAM

Gość a ja dopiero zaczynam...
niegotujaca---> niezly komentarz do problemu kolezanki autorki. pogratilowac. sam/a jestes matolem. bedzie dobrze:)

Gość trtttrtrt
no bo jak głąbicha napisala "przerzyć" to to chyba mowi samo za siebie.

rzeczywiście literówek sporo, mam nadzieję, że pracę napisałaś staranniej

CZEPIACIE SIĘ SŁÓW WIDZE, NIGDY NIE ZROBILIŚCIE JAKOEGOŚ BŁĘDU, SAMI IDEALNI...BEZBŁĘDNI ECH.

czasami promotor nie czyta pracy tylko przegląda więc nie każdy błąd wychwyci ;-) natomiast jeśli komisja będzie wiedzieć o twojej przypadłości to powinna to uwzględnić samej prezentacji nie masz co się bać, to tak poważnie brzmi a w zasadzie jest banalne jedna rada: na ekranie powinny być hasła (konspekt), rysunki, wykresy, tabele, ale nie odczytywany przez ciebie tekst

Gość :)))
Spokojnie..... obrona jest zajebistym katalizatorem adrenaliny....zbędny stres przed :) będzie pozytywnie