Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ziarnko grochu bez księżniczki

Kupić tę sukienkę?

Polecane posty

O ciuchach Japan Style, które są na allegro naczytałam się wiele opinii w Internecie - i tych pochlebnych, i tych negatywnych. Negatywne odnosiły się przede wszystkim do płaszczy, czy jakichś większych rzeczy, ale niektóre dziewczyny bardzo chwalą sobie ich sukienki czy tuniki. Co sądzicie o tej: http://moda.allegro.pl/japan-style-sukienka-kwiatuszki-2kolory-1605-i1673990048.html ? Wiem, że nie będzie pierwszej jakości, ale czy da się nosić ich ubrania?

Gość trtttrtrt
30 zl za przesylke to juz przesada, niedawno bylo 15, potem 25 teraz 30, popierdolilo ich ostro. ja bym nie dawala komus tak zarobic, wiadomo przeciez ze to naciagane jest

Wygląda ślicznie:) ale koleś wystawiający ma zbyt dużo negatywów, nie polecałabym. Są sprzedawcy Japan Style, którzy zbierają same pozytywy, poszukaj na allegro. I też uważam, że 30 zł za przesyłkę to przegięcie

Z tym problem, że zakochałam się w niej, a na innych aukcjach nie znalazłam takiej : (. Poprosiłam o real photo, jeśli wyśle, to zamówię.

Gość Rilukkuma
U mnie na bazarze takie sa:) powaznie, a z japan style raz zamówiłam sukienkę to przyszla jakas ściera :o

up!

szczególnie, że sama ją sprzedajesz. nie lubię takich natrętnych reklam, poza tym sukienka - nie podoba mi się.