Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kakiidfffg6gg

CO ZROBIC Z TYMI WŁOSAMI DZIEWCZYNY??CZY SA PASKUDNE WG WAS?

Polecane posty

Gość kakiidfffg6gg

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1b5d086266b393cb.html SA DLUGIE I PROSTE I NIGDY W ZYCIU NIE FARBOWANE:( MAM JUZ 28 LAT I PASUJE COS Z NIMI ZROBIC...NA JAKI KOLOR ZAFARBOWAC I CZY WG WAS JE OBCIĄĆ?? ZDJECIE ZLEJ JAKOSCI ..WYBACZCIE ALE ROZMYTE JEST //.ALE COS TAM WIDAC MNIEJ WIECEJ.. kolezanki mi mowia zebym sciela i zastanawiam sie

Gość spokojnie dasz rade
wyglądają na siwe, ale to chyba wina kiepskiej jakości. zetnij koniecznie, a kolor może jakaś czekolada?

Gość sa bardzo cienkie i rzadkie
ale rzadkie...ja bym je zagęsciła.

Gość bybhjjkbyibvu v
odwalilo ci? super wlosy! kolezanki sa zazdrosne :(

Decydowanie cięcie. Wyglądają na zaniedbane i zniszczone. Farba też by im nie zaszkodziła bo kolor nieszczególny.

Gość nie nie sa siwe
one sa koloru brAZowego ale na focie sie rozmyly kolory i wyszlo siwe..sorki.

Gość spokojnie dasz rade
taaa rzadkie, może cienkie i są ale rzadkie na pewno nie

Gość trtttrtrt
kolor jakis dziwny, mysi blond? ja bym nie scinala, ale moze faktycznie zafarbuj bo niefajny ten kolor.

Gość lldiffffg
straszne sa ....Jak u wiejskiej baby....ciecie asymetryczne polecam. sa proste na koncowkach a to niemodne....i kolor koniecznie

Gość trtttrtrt
nie przejmuj sie, ja mam prawie 27 i wlosy do pasa i nie zamierzam scinac, mlodziej wygladam, wszyscy mowia mi na Ty. chlopaka tez mam mlodszego :P

Gość lldiffffg
SA RZADKIE. JESTEM FRYZJERKA TO WIDZE. A MOZE MACIE RZADSZE JESZCZE OD AUTORKI TO WSPOLCZUJE ??

Gość spokojnie dasz rade
sama jestes rzadka i nie krzycz

Gość Ja miałam długie i proste
tez nigdy nie farbowane, aż w koncu stwierdziłam że na lato wygodniejsze są krótkie. Ścięłam i wycieniowałam, mniej więcej do łopatek, i było super. Od razu się inaczej poczułam. Tak mi się spodobało że tydzień temu ścięłam je kolejny raz, tym razem do szyi. Też wycieniowane. Super jest, bardzo mi się podoba. Wiem jak to jest przyzwyczaić się do długich, ale taka zmiana od czasu do czasu działa cuda. Jak nie chcesz ich dużo skracać to przynajmniej idz do dobrego fryzjera, który je fajnie wycieniuje na końcach, żeby się ładnie układały. Może jakaś grzywka? Ja nie lubię ale się odważyłam na taką dłuższą grzywkę, na bok, i jest nawet ok, chociaz przez pierwsze 2 dni mnie denerwowała :D

Gość urocza czarownicaa
wycieniuj boki i na poczatek bedzie ok a jak masz ochote zmienic kolor to farbuj ale nie na blond

Gość dziekiiiii kovchanr
ale jak wycieniowac boki....co to znaczy..

rzadkie? wedlug mnie sa geste i calkiem ladne, wystarczy tylko dobre sciecie by dodac im troche ksztaltu, nie musisz schodzic z dlugosci i moze kolor ? tak jak ktos wyzej pisal ciemna czekolade?

Gość JA FRYZJERKA ZNAM SIE
LADY LOVE ONE SA RZADKIE...A TWOJE TO JUZ W OGOLE

Gość fatalne scięcie
dlaczebo nie obcinasz ich w naturalny kształt : V tylko tak prosto?

Gość Jak ci szkoda ściąć to wycieni
uj chociaż, bo takie proste są ohydne. Wyglądasz jak wieśniara, taka granatem od pługa oderwana. Proponuję jakąś czekoladę lub brązik jeśli chodzi o kolor.

Gość jutensils
ufarbuj sobie naturalnie henna, zagesci wlosy bo henna oblepia wlos i odzywi, mozesz je lekko pocieniowac tylko, zeby sie ladnei ukladalay a tak poza tym to widac, z emasz zadbane i lsniace wlosy, nei sluchaj podeszpetwo glupci hdziewuch i pseudofryzjerek bo pewnie nie jedna by takie chciala miec

Gość tez sie boje plagiatu
dziewczyno w zyciu nie cieniuj! beda lataly ci takie kluchy wokolo glowy jeden dlugosci 10 cm, 2i 30 cm. kolor walnij, nie scinaj! dlugosc super! te co gadaja "zetnij zetnij" zwyczajnie zazdroszcza bo wiadomo, ze dlugie wlosy sa atutem kobiety.

teraz wracaja do mody wlosy na prostej lini a nie wycieniowane!!

o jej ja tez jestem fryzjerka i tez widze co widze, pozatym nie trzeba nia byc by dac subiektywna ocene ;) mam rzadkie wlosy, zreszta wiekszosc naturalnych blondynek takie ma ( jestes fryzjerka a o tym nie wiesz ? )

Gość you were poked by me
strasznie się puszą :o ja bym je wycieniowała, lekko skróciła, wrzuciła jakiś brązik i lekko przyprostowała albo chociaż przygładziła jakąś odżywką.

Lady love oczywiscie, ze masz racje. Blond wlosy zawsze wygladaja na rzadsze:P a autorka tematu ma wlosy geste, widac golym okiem.

Sliczne, geste, cudne, jesli nie siwiejesz, ja bym NIC nie robila poza zapuszczaniem, wcieraniem nafty kosmetycznej by lsnily i henna. Co najwyzej robila wymyslne fryzurki

Gość JA FRYZJERKA ZNAM SIE
AUTORKA JEST BLONDYNKA CIEMNA TEZ...PISALA O TYM

Gość kiijj99
paskudne ..wiesniackie jak u maryny z janosika/.