Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odpowiedzcie, proszę

Ważne! Opiszcie mi, co czujecie, gdy...

Polecane posty

Gość odpowiedzcie, proszę

piesek od Was odchodzi, np. głaszczecie go, a on nagle zwabiony przez kogoś innego, idzie do tej osoby, albo jak nie okazuje zbytniego entuzjazmu na Wasz widok. Ja czuję lekkie, powtarzam lekkie rozczarowanie, trochę czuję się "odrzucona", jeśli można tak powiedzieć. Czy to normalne? Też tak macie?

Gość jestes niestabilna
emocjonalnie. bierzesz do siebie wszystko zbyt mocno, top jest dopiero poczatek ale moze przeksztalcic sie w cos na tyle powaznego, ze bedzie ci zle samej ze soba.

Ja tak mam, ale to lekkie rozczarowanie, nie coś intensywnego. Może każdy tak ma?

Słodka jesteś. kobiety są wrażliwe strasznie :) Zależy czy to mój piesek czy obcy jakiś :P Mysl o tym tak... pies nie rozumie że ty jestes wyjątkowa i w ogóle. Zwabia go zapach, ktoś ciekawie pachnie bo zjadł kanapkę z szynka to piesek leci jak zahipnotyzowany :)

Ja, szczerzę mówiąc, czuje rozczarowanie nawet, jak pies leci do kogoś, kto ma jedzenie. Czuję się trochę dotknięta, ale to, niestety, nie wynika z tego, że jestem kobietą.

Wynika z tego, ponieważ kobiety są wrażliwsze od facetów, i wszystko biorą do siebie. A dowodem jest to że boli Cie kiedy piesek, kierowany instynktem biegnie do innego człowieka zwabiony ciekawym zapachem :)

Mam pograniczne zaburzenie osobowości i boję się odrzucenia, raczej z tego to wynika.

Gość Bojesiemezczyzn
Chce mi sie plakac,jest mi bardzo przykro,czuje sie bezwartosciowa i osamotniona,czasem przeplata sie to z nienawiscia,potem tylko czekam zeby znowu sie przytulic i sie uspokajam,bardzo mnie boli jak tak robi