Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nowa akcja

Zabierz starym komputer

Polecane posty

Gość Nowa akcja

Kiedys byla akcja pt. "Zabierz babci dowód", ja proponuje nowa akcje "Zabierz starym komputer". To co ci 'niby" dorosli ludzie wypisuja to mi młodej glowa puchnie...Jak bardzo sie ciesze, ze moi kochani rodzice maja ciekawsze zajecia i nigy nie prosili mnie o "chwile na kompie". Nie to, ze nie sa postepowi, bo sa, w koncu to oni kiedys chcieli bardzo abym go miala:) Czasami tego żaluje, bo czytajac niektore watki...nie chodzi tylko o to forum, ale o KAZDE, czy to o politce czy seksie czy zwiazkach...masakra jakas co ci ludzie wypisuja...zaniedbuja swoje rodziny, dzieci, mezów, zony, zeby tylko popisac w necie, zdradzaja, flirtuja, niektore osoby maja wrecz paranoje na punkcie niektorych osob poznanych w necie, przesladuja, drecza, stad tez nowa ustawa o stalkingu, bo tych przypadkow jest coraz wiecej. To sie robi niebezpieczne, ograniczny dostep do komputera starszym ludziom, zabierzcie im Komputery!

Gość do zobaczenia nigdy
niedorzeczne jest jak młode siksy pokazują cyce na nk :o

Gość czy sądzisz że świat jest
tylko dla młodych pięknych? A cała reszta ma się kierować w stonę najbliższego cmentarza i czekać na odpowiednią chwilę? Tak samo jak ciebie wkurzają wypowiedzi "starych", to ich te twoje...

Gość Nowa akcja
Mam dystans,wierz mi, nie mam internetu od wczoraj, tylko czasami szlag mnie trafiajak widze te glupoty jakie oni wypisuja:o zero szacunku do tych starych kurew i lovelasow internetowych.

Gość ale nikt nie wymaga od ciebie
szacunku :) Może tolerancji dla "odmieńców" według twoich kryteriów :) Internet jest szeroko dostępny zarówno dla młodych jak i starych

Gość ale nikt nie wymaga od ciebie
ponadto to ty sądzisz, że osoba, która wypisuje teksty na które patrzysz nieprzychylnym okiem, jest stara. Przecież nie widzisz jej w kamerce. Równie dobrze może się podszywać pod kogoś. Internet jest cierpliwy jak papier, wszystko przyjmie. Pytanie tylko, czy w to uwierzysz :)

Glupota nie jest uzalezniona od wieku. I mlodzi i starzy sa w wiekszosci glupi. Nic na to nie poradzisz niestety.

Gość Nowa akcja
Ok, mlodym jeszcze mozna wybaczyc glupote, ale starszym? Jasne nie mam nic przciwko jezeli wypowiada sie ktos na poziomie, kulturalny, takiego to nawet milo poczytac, mozna sie czegos nauczyc, dowiedziec, ale jak pisze jakis stary bęcwał, prostak bez żadnej wiedzy i ogłady, a wymadrza sie jakby wszystkie rozumy pozjadal:o albo strasza babka, znudzona mezatka bez zadnych pasji sleczaca dzien i noc na necie, szukajaca wrazen i to mnie obrzydzenie bierze. To moze byc Twoja matka albo Twoj ojciec, odetnij im neta, blagam.

Gość ddfdfdfdf
tez sie ciesze ze moi 50letni rodzice nie są zepsuci przez neta, nie pisza bzdur na forach, nie czytaja tych pierdol. jakbym mogla cofnac czas to tez bym wielu rzeczy nie zrobila w necie :O