Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aimheor

wariuje bez niej...

Polecane posty

Gość aimheor

zabujałem sie w kolezance ze studiów... po za zajęciami nie mamy w ogole kontaktu ponieważ ona jest zajęta, mieszka z facetem a ja kurde po wczorajszej imprezie, gdzie wyszlismy w pare osob z grupy do klubu zdalem sobie sprawe ze sie w niej zabujalem caly czas chcialem z nią tanczyc, przytulalem ją w tańcu itp a jak np z kolega tańczyła to bylem zazdrosny kurwa no , siedze w domu i wariuje :/

Gość aimheor
no i oczywiscie mam doła, bo wakacje sie zblizaja.. a dokladnie raptem jeszcze 2x ją zobacze na egzaminach w czerwcu i nara :/ dopiero w październiku ja pierdole!!!!!!!!!!!! chcialbym byc bez uczuc, obojetny wobec wszystkich ;/

Gość aimheor
up

Gość froyo2.2.0
prowo 🖐️

Gość aimheor
chyba wyciągnę penisa i wyobraźni zjadę sobie na ręcznym

Gość aimheor
zadne prowo.. a to wyzej to podszyw

no dobra, ale czy sa jakies oznaki ze ona cos czuje do ciebie? moze dla niej jestes tylko aseksualnym kolega. Albo bawi sie toba.

Gość froyo2.2.0
prowo !!! Jestes jebnięty ,przestan zakladac te same topiki codziennie pod innymi nickami :O schizofrenię i psychoze sie leczy

Gość aimheor
to nie prowo ty kurwa leszczu.. jaki mialbym cel w tego typu prowokacji :O ani to nie prowokujące ani nic... czy ona cos do mnie czuje.. wątpie, raczej tylko lubi

Gość jedhsls
może też coś czuje zaryzykuj.. spróbuj mój kolega na studiach się we mnie kochał czułam to ale nie byłam pewna.. też miałam faceta (teraz już męża) jak skończyliśmy studia (ostatnie zajęcia) i wyjechałam za granicę napisał mi sms, że mnie kocha :P trochę za późno.. czasem żałuję, że nie spróbowaliśmy.. nie miałam odwagi mimo, że czułam, że jestem dla niego ważna

Gość nie ludz sie...
figth fire with fire - poszukaj innej, ktora jest wolna. jestes na studiach, wiec poznac atrakcyjna, magiczna niewiaste nie jest tak trudno. bedzie dobrze, zobaczysz.

Gość aimheor
no wlasnie na moich studiach tylko ona mnie interesuje a inne ktore lubia tez sa zajete...

Gość moze warto zaryzykowac?
sprobuj sie do niej zblizyc, moze tez nie jestes obojetny? w zyciu tak bywa, ze lepiej zaryzykowac i sie ewentualnie sparzyc, niz zastanawiac co by bylo gdyby. do odwaznych swiat nalezy.

Gość gwoli wyjasnienia...
napisz jej sms-a "sorry za szczerosc ale chyba sie w tobie zabujalem, chce zebys to prostu wiedziala" tylko tyle i zobaczysz jak zareaguje...i czy w ogole

Gość sdasdaw
// napisz jej sms-a "sorry za szczerosc ale chyba sie w tobie zabujalem, chce zebys to prostu wiedziala" tylko tyle i zobaczysz jak zareaguje...i czy w ogole // widac, ze nigdy nie miales doczynienia z kobietami..

Gość MI ŁOśNICK
moze ta przerwa pozwoli ci o niej zapomniec/myslec inaczej/odkochac sie..