Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marzyciellkaa

Marzenie o ślubie :)

Polecane posty

Gość marzyciellkaa

Cześć dziewczyny. Od jakiegoś czasu ciągle mysle o pieknej bialej sukni... dzieciach... Mam chlopaka, jeszcze nie narzeczonego... Tak czekam i czekam... A tu nic sie nie szykuje. Jak przestać o tym myśleć???

Gość boszeeeeeeeee
jak mozna miec tak denne marzenia

Gość to jakbyś marzyła
żeby babrac się pieluchać, podcierać tyłek, gotować, sprzatac, wstawać co parę godzina do dziecka, być permaentnie zmęczona i bita przez męża. Fajne marzenia, buhhhahha dziecko!

Gość 777777788888888888888888888888
mam podobnie :( ile jestescie razem ?

Gość Nie przestawaj, to cię czeka!
Czekają cię pieluchy, podcieranie tyłka, sprzątanie i tysiąc innych rzeczy, które będą banalnie nieważne w porównaniu do waszej miłości. Jedno jego słowo znieczuli wszystkie bóle codziennego życia i zrobi to lepiej, niż najlepsza narkoza. Oczywiście mąż nawet nie pomyśli, żeby cię uderzyć, ba takich, którzy swoje partnerki biją przecież ty nie zaakceptujesz. Masz swój rozum i potrafisz wybrać, co dla ciebie najlepsze. A słów desperatek, które kiedyś złapały faceta na dziecko, a teraz płaczą, bo najpierw komuś zmarnowały życie, a teraz zbierają tego efekty, do głowy nie bierz. W sumie więcej jest par szczęśliwych, niż nieszczęśliwych, więc czemu twój związek miałby być nienormalny? A chłopakowi powiedz o wszystkim. W końcu szczerość jest podstawą prawdziwego uczucia. Niech się i on przygotowuje do tego, co go czeka. Jeśli ucieknie - trudno. Może musi dorosnąć, dojrzeć, w sumie z dzieciakiem nie będziesz się wiązać przecież. Wszystkiego dobrego. Uda się!

Gość marzyciellkaa
Jesteśmy razem 3 lata. On takze pragnie zalozyc rodzine, z tym ze jest tak tajemniczy, ze mnie az zzera w srodku :) Niewiele o tym mówi, zeby nie powiedziec ze w ogole.. Z jego slow niczego nie można wywnioskowac a ja tak czekam i czekam.... Marzenia nie karają :) Każdy ma swoje. Może to dziwne dla niektórych że moje dotycza właśnie takich spraw, jednak jak dla mnie jest to piekne marzenie :):) 777777788888888888888888888888 jak jest w Twoim wypadku?? Nie przestawaj, to cię czeka! - dziekuje :)

Gość co zaczarnowidztwo
" żeby babrac się pieluchać, podcierać tyłek, gotować, sprzatac, wstawać co parę godzina do dziecka, być permaentnie zmęczona i bita przez męża. Fajne marzenia, buhhhahha dziecko!" te same rzeczy moga się przytrafić tez w wolnym związku, chyba że ktoś juz całkowicie marzy o samotnym zyciu

Gość autorkooo
o pięknej sukience z długim welonem i wspaniałym weselu marzyłam jak byłam małą dziewczynką. Z perspektywy czasu aktualnie marzymy z partnerem o wybudowaniu domu. Biała sukienka i wspaniałe wesele przy tym to śmiech na sali.

Marzycielko, pomyliłaś forum ;) na kafe wszystkie kobiety to spełnione, wykształcone,świetnie zarabiające kobiety, które mają wspaniałego partnera,zarabiają krocie, ślub to przestarzała folklorystyczna tradycja dla starych ciotek i dewotek, a dzieci nie chcą bo nie mają instynktu macierzynskiego i nei będą życia marnować na pieluchy. I tak gwoli wyjaśnień.. nie mam nic do wykształcenia, dobrych zarobków i całej reszty.. ale jechanie po kimś, bo ma inne marzenia i wizję przyszłości niż nasza jest tak dziecinne i infantylne, że aż brak słów...