Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FIOOOMa

Ratunku! Dziwne blizny po opalaniu

Polecane posty

Gość FIOOOMa

Około dwa tygodnie temu porządkując ogródek, bardzo opaliłam plecy. Nie było by w tym nic niepokojącego bo z regóły oparzenie słoneczne zawsze jest bolesne. Jednak niepokoi mnie to że na kręgosłupie zrobiły mi sie dziwne strupy, które swędzą i ogólnie wyglądają jak blizna. Wczesniej były na nich strupy, teraz pozostały blizny. Zastanawiam sie czy nie wybrać się z tym do dermatologa, w sumie najgorsze przeżyłam, strupy juz zeszły a swędzi bo pewnie się goi... Jak wy byście mi radzili?

Gość sdfdsgfdhg
No lepiej z tym idź, cholera wie co to może byc

Gość
zrób mocny gruboziarnisty pelling

Gość FIOOOMa
właśnie tego sie boję najbardziej bo czytałam że czasem po opalaniu może jakiś czerniak wyjść czy coś, a ja wtedy strasznie sie spaliłam bo od 12 do 14 plewiłam ogródek w samym staniku, ale nawet nie czułam że się opaliłam, dopiero potem... Ogólnie dziwnie te blizny wyglądają i są na samym kręgosłupie, nawet jak juz zeszła mi skóra to były jeszcze gorsze, nawet umyć ich nie mogłam bo szczypało jak cholera.

Gość FIOOOMa
czy wogóle ktoś z was kiedyś spalił się tak że zrobiły mu się strupki i teraz blizny? Ja często miałam spalone plecy , ale takie coś mam pierwszy raz....