Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GumkaaMyszkaa

Topik dla tych co do Warszawy weekendami kursują...

Polecane posty

Gość GumkaaMyszkaa

Witajcie :) Jesli ktoś z was studiuje w Warszawie zaocznie i dojeżdża przy tym wynajmuje mieszkania na weekendy - proszę podzielcie się swoimi doświadczeniami:) zamierzam od października własnie dojeżdżać do wawy na zaoczne i chciałabym sie dowiedzieć jak wygląda sprawa wynajmu pokoju na tzw" weekendy" etc, jak sie poruszać szybko po Wawie i czym dojeżdżać - pociąg autobus?

Gość sghwówka
hej ja sie dostalam na sgh zaoczne i tez będę zjeżdżać na weekendy ma ktos jakie info??? Halo ludzie....

A co chcecie wiedzieć? Nocleg do jakieś 35 zł w mieszkaniach prywatnych.. komunikacja jest gorsza niż w tygodniu,ale za to mniejszy tłok..co jeszcze?

Gość df3ee4
korków nie ma w weekendy więc lepiej jest, może żadziej kursują ale nie stoją w korkach, rozrywek wiele

Gość df3ee4
i h..j

o JAAAAA!!! Moj topik nie zdechł :) po kolei : 1. gdzie szukac tych " tanich noeclegów"? przegrzebałam gumtree.. ale nie ma tam takich ogłoszeń na weekendy :( sam wynajem na dłuższy okres :( 2. dojezdzac bede sporo... tzn z Kielc... 3. nie wiem jak sie zabrac do tego wszystkiego :( w warszawie bylam ze 3 razy - miasta nie znam... :(

Gość uhede
a nie masz znajomych jakiejs rodziny w wawie? mysle,ze najlepiej byloby przyjechać tutaj z tydzien wczesniej i zorientować się co jak i gdzie. na jaka uczelnie idziesz?

Gość optycy potrafia zedrzec
albo sie tu przeprowadzic, w Wawie lepiej z praca niz w CK

heeej ale ja W CK mama prace :) po co mam rezygnowac z czego co lubie :) ide na Łazarskiego. rodziny nie mam w waiwe niestety... ale moze i nawet lepiej, troche wiecej samodzielnosci :):):) ale pytam tak ogolenie, bo łyso jechac i nic nie wiedziec o miescie ... :(

Gość wynajmę_m2
zapisz sobie mój email, ja wynajmuję studentom zaocznym, mam mieszkanie, salon udostępniam a w drugim pokoju ja śpię, jedna noc 40zł/osoba, dzielnica Gocław/Praga PD, jak się zdecydujesz to daj znać, jeśli chciałabyś zanocować np. już w sierpniu to też ok nel1@onet.eu

Gość wynajmę_m2
kobieta:) lat 34, reszta na maila