Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jo--------annnaaa

Poważna rozmowa - chcę ją dzisiaj podjąć.

Polecane posty

Gość Jo--------annnaaa

Chcę dzisiaj podjąć z moim mężczyzną temat przyszłości. Dowiedzieć się jak On to widzi, jakie ma wobec mnie plany, oczekiwania, co chce osiągnąć, jak chce aby to się potoczyło. Jak ubrać to ładnie w słowa? Bo przecież wtulając się w Niego nie wyskoczę z tekstem "Kochanie, a jak Ty widzisz naszą przyszłość". Potrzebuję jakiejś rady, tak aby to było ładnie i zgrabnie zaczęte.

Gość ytyiut7
a czemu nie tak?

Gość Jo--------annnaaa
Bo to tak banalnie, ni z gruszki, ni z pietruszki. ;)

Gość Jo--------annnaaa
Góra.

Gość tyrttyty
żałosne ze ty jako kobieta musisz o to pytac. ale tak konczy sie dawanie dupy w wolnym zwiazku

Gość Jo--------annnaaa
Ja wiem czy tragedia, nie sądzę.

Jeżeli sam unika rozmowy na takie tematy i nie wspomina nawet mimochodem i żartobliwie o waszym przyszłym wspólnym życiu razem, ślubie, dziecku czy czymś podobnym to znaczy, że nie myśli o tym w ogóle lub jeszcze, tak czy inaczej - taka rozmowa chyba nie ma większego sensu. Tzn zależy też, ile jesteście razem, jak on określa swoje uczucia do Ciebie, co do tej pory między wami zaszło. Chęć spędzenia razem życia (jeśli o to Ci chodzi) można wyczytać między słowami nawet bez rozmowy, a jeśli nie można wyczytać, to znaczy, że za wcześnie jest na takie deklaracje.