Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swinka_peppa

poznalam mezczyzne ktory chyba jest meska ci...ą:D

Polecane posty

Gość swinka_peppa

niby mily niby rozsadny i pracowity ale ewidentnie za bardzo mnie slucha jak na 2 mc znajomosci:D co mu zasugeruje to zrobi ostatnio wielce zasmucil sie kiedy zasugerowalam mu ze jego zycie jest troche monotonne-praca dom a on ze jest nudny:D jej i mu smutno teraz hehe warto w to wchodzic?

Gość swinka_peppa
on nie ma kasy nie martw sie nie patrze na to

Gość djifoj
poobserwuj. jednak chyba nie warto, bo on nie odpowiada tobie z charakteru i zacznie drażnić cię po czasie. sposób w jaki spędza czas jest zupelnie inny niz bys chciala. moze sie rozkreci, ale nie ma co byc z nim na sile.

Gość swinka_peppa
no ja wiem jaki typ mezcyzny lubie;/ niestety powinnam ich unikac i dla swojego dobra poznawac milych misiow;)

Gość szybkie tempo
Czyli lubisz być traktowana jak śmieć? poniżana zdradzana i traktowana jako obiekt do ruchania i gotowania?

Gość swinka_peppa
nie ale lubie dominjacych mezczzn a oni zazwyczaj nie sa zbyt fajni:o

Gość dominujacy menzyzna
a lubisz polykac nasienie i glebokie gardlo ?

Gość ghdffgfggf
on ejst nudziarzem a ty jests glupią szmatą. daj mu spokoj, niech poszuka wartosciowej dziewczyny

Gość 45345345
..a skąd jesteś bejbe ?

Gość PrettyWoman
A mnie by to nie przeszkadzało, powiem nieskromnie, że mam big charyzmę i każdego potrafię rozkręcić;-) Cholerka rozważam możliwość pójścia na koncert ale znowu zbiera się na burzę! Mam dosyć tej sfiksowanej pogody!:-S

Gość Ewkaaawwwwww
odezwali się faceci z kompleksem cipki:D Myslicie ze wartosciowym facetem może byc tylko flegmatyczny nudziarz a inni to tylko damscy bokserzy i chamy? To ze wy jestescie namiastką feceta, mozecie winic tylko siebie a nie rzekome preferencje kobiet:) To chyba logiczne ze kobiety wolą prawdziwych facetow, jedną cipke juz mamy i nie potrzebujemy następnej:) Moj mąz jest zdecydowanym, pewnym siebie mezczyzną, 100% facet w kazdym znaczeniu tego słowa, a nikt nigdy w życiu nie dał mi tyle czułosci, miłosci i oddania co on. Wiem e ciezko na takiego trafic, bo takich sie nie zdradza ani nie zostawia:)

Gość ewka nie chwal się tak
bo to nieładnie !

Oczywiste? Sa rozne charaktery...rozne kobiety i rozni mezczyzni. Wiec nie mow za wszystkie kobiety,jakie typy mezczyzn lubia. Moze taki jest bo sie w Tobie zauroczyl ?:P Podejzewam ,ze to moze minac :D.

Ciekawe czy ona jest taka rozrywkowa. Pewnie nie lepsza od niego i siedzi cale dnie w domu. Chcialaby zeby chlopak wokol niej skakal i jej czas wypelnial.

Gość fgkrjswgjf
bez sensu, kobieto, poszukaj miedzy skrajnosciami, sa nie tylko nudziarze i chamy