Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość genissen

ile przytyłyście w I trymestrze?

Polecane posty

weźcie pod uwage to, że nie "Tyjecie" tylko przybywa wam na wadze,dziecko jest jeszcze malutkie,ale już tworzy się łożysko i wody płodowe,zwiększa się ilość krwi ( w całej ciąży o ok 1,5l ) ;) mi przybyło jakieś 2kg chyba niecałe,coś ok 16 tyg było 4kg na plusie,a a koniec ciąży 25kg na plusie, masakra ;/ nie czułam sie jak słon ale brzuch był ogrooomny ;) jak siedziałąm czy dużo chodziłam to mnie nie bolały plecy,ale nie mogłam stać dłużej niż mnute w jednym miejscu bez ruchu bo mnie bardzo w krzyżu bolało ;/ przed ciążą miałam niedowage iie wiem czy to z tym bylo związane tak duże przybieranie na wadze . Dzieck spore sie urodziło,córka ważyła 4250. Ze szpitala jak wyszłam po 5 dniach to miałam 10kg mniej,4 miesiące po porodzie mam tylko 3kg więcej niż przed ciążą (jeszcze troche i znowu niedowaga ;/ ) , w spodnie czy spódnice itp wchodze normalnie bez problemu w rozm z przed ciazy, ale za to góre musze mieć większą ;/ piersi mi w ciąży o 2 rozmiary urosły i żadnych dopasowanych bluzek z przed ciąży nie dopne ;/

Gość w pirwszej ciazy
5.5kg, w drugiej 3.5kg

Gość ha ha ale jaja
roznie bywa z ta waga. ja nie tylam do 20tc pozniej troche przybywalo i w 32tc mialam 9kg na plusie a pozniej jak mnie wywalilo to przytylam 5kg przez miesiac:( no a pozniej schudlam kg i teraz jestem w 41tc i mam 13kg na plusie

Gość uspokojcie sie trochę babki
ale autorka pewnie nabrala wody, moze sie piersi powiekszyly, nie musi to zaraz byc tłuszcz! hormony szaleja, gospodarka wodna zachwiana...