Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmojda jedna

łYKAM WITAMINY 2 MIESIACE, A WŁOSY DALEJ WYPADAJA I JA DALEJ ZMECZONA!

Polecane posty

Gość zmojda jedna

-juz blisko 2 miesiace łykam witaminy i skrzyp polny - nie suszę - nie prostuje - nie uzywam lakieru, pianki,żelów itp itd - farbowałąm ostatnio w kwietniu i to jeszcze nie farba ale szamponem koloryzujacym a włosy wypadaja mi niemiłosieeernie, zapłacze sie! Juz sama nie wiem od czego tomoże zła dieta? Waze 47kg przy wzroscie 165cm, co prawda troche anemicznie wygladam, ale wyniki badan krwi mam okay, tylko jestem czesto zmeczona.

Gość Krętka
Lenistwo nie rozpieszcza? Weź się lepiej za porządne odżywianie a nie ładowanie kasy w tabletki, bo z tego nie wiele będziesz miała. Minerały, witaminy i ekstrakty z tabletek wchłaniają się znacznie gorzej niż te z pożywienia, jednak myślałam, że to już wiadome ogólnie? Poza tym szkoda wątroby, żeby całe życie traktować siebie takimi czy innymi tabletkami...

Gość zmojda jedna
Max- jakie zatrucia???

Związki rtęci z plomb,Różne e dodatki jak aspartamy z żarcia,środki ochrony roślin,hormony,antybiotyki i inne syfy:O.Poza tym jak się nie stosuje lewatyw to zwykle jest sie zatrutym zawartościa flaków:O.Nierktóre z nich są bardoz niebezpieczne:O.Nawet jak coś nie jest trucizną może mieć zły wpływ na organizm spowalniając przez rozcieńczenie reakcje w organiźmie i powodując np. zmęczenie:O.Poza tym zły wpływ mogą mieć złogi:O.Poza tym są różne przyczyny fizyczne-podobno nawet jakieś żyły wodne moga zaszkodzić:O.