Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antyrządowa suka

Przed chwilą był u mnie rachmistrz

Polecane posty

Gość antyrządowa suka

Ubeckiego choojka oczywiście nie wpuściłam, udając że mnie nie ma w mieszkaniu. Ale co to korwa za czasy, że urzędnicze gestapo chodzi ludziom po mieszkaniach nawet w niedziele po godzinie 20 i spisuje jak bydło?

Gość czy poza tobą w domu
wszyscy zdrowi?

Gość osobiście czytałam
może by cię ktoś w koncu przeleciał , zołzo !

trzeba było sie spisać przez internet to by cie nikt nie nachodził, a do niego nie miej pretensji bo on by teraz wolał siedziec w domu z herbatka i oglaać kogel-mogel na tvn. taka jego praca co ma zrobić?

Gość rachmistrz to chyba
za wysokie dla niej progi:O

gestapo :D :D mój ojciec też go nie chce wpuścić , ale ja bym go wpuściła do dziurki jakby był jakiś przystojny :D

Gość antyrządowa suka
Mam się spisywać przez internet, aby pajac jeden z drugim wiedział z czego mnie okraść? Nie, dzięki - sami sobie spełniajcie ten "patriotyczny" obowiązek 🖐️.

suka to dobry nick dla ciebie:O zmien go tylko na bardziej dokladne okreslenie czyli - "tępa, sfrustrowana, niewyruchana suka"

Gość antyrządowa suka
Obrażacie mnie, ale czy mogę wiedzieć czemu? Bo chcę mieć święty spokój w swoim mieszkaniu i nie mam zamiaru spowiadać się urzędnikom z posiadanego mienia, które aby wypracować najpierw musiałam oddać 80% wypłaty państwu? Ja wiem, że Polacy jako Słowianie wywodzą się z niewolników, ale przydałoby się w tym narodzie choć trochę świadomości co to prawo do prywatności i indywidualnych swobód 🖐️

Gość to zmień państwo, miejsce
zamieszkania na inne. w Polsce obowiązuje takie prawo a ty zobowiązana jesteś do jego przestrzegania bez względu na to czy ci sie to podoba czy nie

Gość A K I M A
Jak ,to był u Ciebie????przecież oni dawno zakończyli swoją pracę. Lecz się!!!!! Ines też do psychiatry!!!!!!!!!!!!

Gość mgrstomatologiistosowanej
autorko jan uważam, że masz rację, też się ukrywam przed nimi/

Gość antyrządowa suka
Prawo może obowiązywać takie a nie inne, ale ja jako CZŁOWIEK mam przede wszystkim prawo do świętego spokoju i prywatności. Zresztą już samo stwierdzenie "Jak się nie podoba to wypierdalaj" dowodzi totalitarności i poddaństwa w myśleniu polaków. Dlaczego to ja mam się wyprowadzać, skoro mieszkam tutaj od pokoleń? Ja chcę być tylko zostawiona w spokoju - nic więcej, nic mniej.

Gość qwertyuiopasdfgjkl
jasne, już by w niedziele pracował :D

Gość osobiście czytałam
o matko , raz na 10 lat spis jest i jej to przeszkadza , to jest właśnie przykład jak można zrobić problem z niczego pies cię trącał

Gość nikt nie napisał
"wypierdalaj". mieszkasz na terenie Polski a tu istnieje obowiązek poddania się spisowi. jeśli to ci się nie podoba, to ponieważ prawa zmienić nie możesz, powinnas zmienić miejsce zamieszkania. stosunek do obowiązującego prawa świadczy o tobie. źle świadczy w twoim wypadku.

Gość MAX 22
Popieram autorke że mamy prawo do prywatności i spisują nas jak bydło. Po co to komu , tego co kombinuje , to nikt i tak nie ruszy a przeciętny czlowiek nie powinien byc nagabywany i prześwietlany. Za komuny też robili spis powszechny i ciekawe czemu to służyło?

A kto Ci powiedział, że masz się spowiadać z posiadanego mienia?? I kto Cię niby okradnie??

Gość spisy powszechne robi sie
również w innych krajach zachodniej europy.

Gość antyrządowa suka
Cytat: "mieszkasz na terenie Polski a tu istnieje obowiązek poddania się spisowi. jeśli to ci się nie podoba, to ponieważ prawa zmienić nie możesz, powinnas zmienić miejsce zamieszkania." W Polsce obowiązuje tez obowiązek meldunku, albo ustawa o ochronie języka. Jak mniemam ty zawsze gdy opuszczasz miejsce prawnego zamieszkania na dłużej niż 3 dni informujesz o tym stosowny urząd, albo nie używasz obcojęzycznych wyrazów w nazewnictwie towarów lub reklamie - za co obowiązuje do 30 dni więzienia. Ech Polacy, naród niewolników 🖐️

Gość jesteś antyspołeczna
i boisz sie ludzi, ale to twoj problem.

Gość obowiazek meldunku czasowego
już nie istnieje a jak istniał to oczywiście że się meldowałem. niczego nie reklamuje a więc owa ustawa mnie nie obowiązuje.

Gość antyrządowa suka
I jeszcze apropos spisu. Wiecie gdzie dane zebrane w spisie będą przechowywane? W Izraelu :-D Już pomijając fakt, "ciekawości" tego państwa, to nie obowiązuje tam prawo Polski, ani UE, więc będą służby będą mogły robić z tymi informacjami co tylko zechcą. Ach przepraszam, ale ja jestem tylko głupią suką nieprzeleconą przez psa, która szukając odrobiny prywatności doszukuje się zapewne teorii spiskowych. A teraz lecieć TVN oglądać🖐️

Gość zapomniałas uko napisać
jeszcze o zamachu pod smoleńskiem i rozstrzeliwaniu tych co przeżyli:O

Gość Głupich bab się nie słuchaj
Tylko rób swoje. U mnie gdy chodził, to wywiesiłem na płocie napis "dzwonek nie działa" a ze smyczy spuściłem Aresa, który zębami bardzo lubi pilnować swojego terytorium. Koleś nie zdążył nawet dojść do drzwi, a już biedak musiał spieerdalać szybko do samochodu... ... z niecierpliwością czekam na kolejny spis :classic_cool:

Gość czy jestem ojcem czy dziadek
tempaku rachmistrze bedaom chodzic od 4 czerwca dopiero

Tylko rób swoje. Jak taka ma prawo w dupie to i ty miej. Wejdź do jej domu, zrób kupe na środku pokoju a jak będzie protestowała to powiedz że traktujesz tak samo prawo jak i ona.

Jak to jest, że ludzie dziś mają dostęp do nieograniczonej wiedzy dzięki internetowi, a mimo to nie są dzięki temu mądrzejsi, a wręcz coraz głupsi? "Wywiad bezpośredni prowadzony przez rachmistrzów spisowych w dniach od 8 kwietnia do 30 czerwca." 5 sekund szukania w google. PS: dziś jest 19 czerwca jakby się ktoś pytał 🖐️

Droga podszywaczko, między osobą która ukrywa się przed rachmistrzem inwigilującym ludzi w ich własnych mieszkaniach, a osobą walącą kupę w cudzym domu jest mała różnica - to osoba robiąca kupę jest agresorem a nie człowiek chcący mieć święty spokój. Jeśli tego nie rozumiesz cóż, niech cię żółć zaleje, że są ludzie którzy nie zatracili jeszcze elementarnych instynktów samozachowawczych.

Gość chodzi o przestrzeganie
prawa które i w jednym i drugim wypadku zostało złamane. jak widze ta prosta prawda do ciebie nie dociera