Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patryk :)

Nie wiem kim zostać w pszyszłości !

Polecane posty

Gość Patryk :)

Cześć ! Mam na imię Patryk. Mój problem zawarłem w temacie. Tak więc jestem w matematyczno - fizycznej klasie LO. Właśnie zdałem do II klasy, ale kompletnie nie wiem kim mógłbym zostać w pszyszłości. W rzeczywistości od zawsze pociągała mnie neurologia (bardzo dużo wiem o ludzkim mózgu itp, ale zniechęcają mnie do tego studia medyczne, po za tym i tak już wybrałem inny profil). Myśałem o energetyce, geodezji, ale czuję, że to nie jest to ;/. Mógłbym zostać informatykiem, bardzo dobrze orientuje się w podzespołach PC'eta i obsługą wielu programów (tak wiem, że to praktycznie nic), ale nie znam żadnego języka programowania. Uhh, trochę się rozpisałem. Piszę ten post sam nie wiem w jakim celu, może ktoś mi coś doradzi ?

Gość Wujek samo dno
porpubój rozwinąć swoje zainteresowania w miarę możliwości praktycznie... skoro mówisz, że nie znasz żadnego języka programowania... to może kup jakieś książki z ćwiczeniami do których są płyty, posiedź nad tym, pokombinuj :) może się wkręcisz, spodoba Ci się ;) jakieś bazy danych, SQL coś takiego albo jakiś C+ :) na samej teorii nie dowiesz się, czy coś ci się podoba czy nie