Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość też finanse i rachunkowość

jakie jest wasze ulubione jedzenie?

Polecane posty

Wybierzcie: 1) drugie danie 2) zupa 3)śniadanie 4)kolacja 5)napój 6)podwieczorek 7)owoc 8)warzywo 9)czekolada 10)baton 11)cukierek 12)herbata 13)kawa ???

Gość rtfgffgfg
pizza

Gość jałówkaaaa
twarożki i serki wszelkiego rodzaju :P

Gość Nokselia
1. kupa 2. kupa 3. kupa :classic_cool:

1) drugie danie 2) zupa 3)śniadanie 4)kolacja 5)napój 6)podwieczorek 7)owoc 8)warzywo 9)czekolada 10)baton 11)cukierek 12)herbata 13)kawa ja zacznę ad1 kluski, kotlety de vollayle, mizeria lub buraki LUB gołąbki... ad2 rosól lub pomidorowa ad3 jajko na miękko, śledzie, sałatki... ad4 frankfuterki na ciepło, jajecznica... ad5 niestety ostatnio coca-cola :o ad6 jabłecznik?... ad7 banan, gruszka, owoce leśne... ad8 marchew, kalafior... ad9 nussbeiser wymiata! :) ad10 kinder bueno... ad11 magnum czy jakoś tak... ad12 z cytryną, biała... ad13 cappucino szarlotkowa lub brandy :)

Gość curka rumcajsa
nie zesraj sie z wrazenia

hehe sorki, pomyłka, chodziło mi o to, żeby wymienić po jednym z kategoiirr

Gość tak bardzo mi przykro........
1.kurczak pod każdą postacią 2.rosół 3.pomidor z oliwą z oliwek 4.sałatka grecka najlepiej 5.sok pomarańczowy 6.frytki 7.jabłka 8.papryka 9.milka łaciata 10.bajeczny 11.dumple 12.truskawkoa dailmah 13. 3 w 1

Gość viviannaaaaa
1) Frytki + devolay + sałata ze śmietaną na słodko/na słono 2) warzywna 3) kanapka z sałatą, pomidorem, ogórkiem, szynką, serem 4) a to różnie, lubię np. kiełbasę z patelni z cebulką, ww. kanapki, jajecznicę :) zależy na co akurat mam chęć albo co jest w lodówce;p 5) colaaaa (niestety) :( 6) jogurt jakiś 7) aktualnie arbuz wygrywa :) w zimie jabłka i banany 8) kalafior:) 9) Czeska studencka:) właściwie lubię większość poza orzechowymi, marcepanowymi i gorzkimi 10) 3Bit, Lion 11) Trufle:) 12) Zwykła z cytrynką:) 13) nie cierpię kawy

Gość osobiscieniewzruszona
1.pyzy z mięsem 2.rosół 3.jajecznica 4.bagietka czosnkowa z serem plesniowym 5. sok kaktusowy 6.-------- 7.czereśnie 8.sałata lodowa 9.lindt excellence 70%cocoa 10. prince polo 11.malaga 12.biala z aromatem jasminu 13. jacobs velvet

Gość niewymagająca
pizza hawajska (sos pomidorowy ,ciasto, ser forentina, ananas, kurczak)

Gość niewymagająca
+ sos czosnnkowy:P jestem uzależniona od czosnku i keczupu

Gość niewymagająca
Najbardziej lubię: Zupy: barszcz ukraiński, szczawiową z jajkami, fasolówke, węgirska kremy:kalafiorowy, pomidorowy z dań : bigos cygański, fasole po bretońsku, kasze jęczmienną z sosem pomidorowym z potraw: buraki z chrzanem, mizeria na słodko z sałatek: sałatke jajeczną, grecką, owocową,zkiszonymi ogórkami i cebulą z miodów :gryczany i z mleczy deser:kasza jaglana na mleku z surowym żółtkiem jajka+ serkiem waniliowym i syropem wiśniowym

Gość niewymagająca
sosy: czosnkowy, pomidorowy, chrzanowy, z łopatki,z karkówki owoce: czereśnie, winogrona, poziomki warzywo: czosnek, cebula pomidor, marchew, napoje: mleko z cacao, mleko z miodem, woda mineralna z sokiem wyciskanym z owocu pomarańczy

Gość niewymagająca
słodycze: lind mleczna czekolada ta złota, schoko bons, milka karmelowa, goplana mleczna czekolada

Gość bibkaa
1)drugie danie:soczysty szaszłyk, ziemniaczki 2) zupa: pomidorowa ze świeżych pomidorów smażonych na maśle+śmietanka 3)śniadanie: tosty lub świeża kajzerka, masło, mozarella, kiełbasa polska podsmażona na chrupiąco, jajko sadzone na miękko, pomidory malinówki+cebula czerwona w piórka 4)kolacja:gołąbki z ryżem i mięsem, obsmażone na złoty kolor lub KUBEŁEK HOT WINGS:-D 5)napój: sok jabłkowy "antonówka" 6)podwieczorek: sorbet ruskawkowy + bita śmietana 7)owoc: gruszka 8)warzywo: pomidor 9)czekolada: ewentualnie lindt 10)baton:ssezamki 11)cukierek:dayme 12)herbata: lipton czarna 13)kawa: mrożonaz ekspresu+dużo lodów i śmietany

Gość dżemik truskawkowy
1. kartacze albo gołąbki z kapustą włoską 2. buraczkowa 3. naleśniki 4. zapiekanka makaronowa 5. woda mineralna 6. kisielek 7. czereśnie 8. kalafior albo papryka 9. wszystkie Lindt 10. kinder max 11. zozole 12. owocowa-minutka 13. nescafe creme

właściwie punktem 6 powinny być pączki z dżemem, szczególnie z mojej poblikjiej cukierni :)

Gość jak w domu ćwiczyć??
1)gulasz z makaronem lub kus kusem 2) rosół 3)świeży chlebek z twarożkiem i kakao do popicia 4)nakladany hermelin z chlebkiem 5)mojito 6)sernik 7)arbuz 8)ziemniak 9)nie jadam raczej, jak już to mleczna 10)nie jadam 11) michałki 12)czarna indyjska 13)rozpuszczalna z mlekiem i słodzikiem, nescafe green

Gość lady B...................xxxxx
1) lekkerbekje z sałatką 2) pomidorowa z soczewicą, koperkowa 3) kawa z mlekiem i kostką cukru 4) sałatka grecka bez fety ale z goudą i sosem vinegrette 5) sok jabłkowo - truskawkowy, mango z miętą 6) cocnut brownies z malinami 7) mango, melon 8) nie mam ;) 9) 70% z kawą i kardamonem 10) te holenderskie z cappucino :) 11) - 12) cinnamon+ mint albo green with jasmine pearls 13) dużo kawy z mlekiem i cukrem.

Gość Esmera
Przystawki i główne danie! Mmmm... Ostatnio jadłam super pyszne filety z polędwicy w Siesta Trattoria, to chyba najlepsze mięsko na świecie :) Każdy fan kuchni włoskiej powinien tam wstąpić i poczuć to niebo w gębie ;))

Gość gość
quiche z drobiem w srodku

Gość mariczka39
Mi quiche równeiż smakuje. Próbowałam jednak robić je samodzielnie i nie wiem czemu, ale nigdy mi tak dobrze nie wychodzi. Rownież lubię słodycze chociaż ostatnio staram się ograniczać jedynie do odrobiny czekolady do kawy. Mam totalną słabość do czekolady gorzkiej Wedla. Jak mam ochotę na coś łagodniejszego to kupuję sobie czekoladę mleczną.

Gość gość
Sushi jest zawsze dla mnie takim najlepszym daniem i bardzo często po nie sięgam. A mma swoje ulubione w Krakowie http://miyakosushi.pl/ Polecam jesli bedziecie w poblizu to koniecznie tam zajrzyjcie.

Gość gość
Fajne miejsce które spokojnie moge Wam polecić jesli chodzi o Kraków Miyakosushi Uważam ze jesli ktoś chce zjeść dobre sushi to koniecznie powinien się wybrać dokładnie własnie tam.