Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goracakotkamrauukato

dlaczego facetów kręcą seksowne ciuszki przed seksem

Polecane posty

Gość goracakotkamrauukato

Dlaczego tak jest? nie przeszkadzałoby mi to gdyby nie fakt, że dochodzi od razu do stosunku i po 30sek po wszystkim :( a ja nie zaspokojona...

Tak w sumie, zupełnie na pałę, zaproponuję Ci, żebyś seksowne ciuszki zakładała PO seksie a nie PRZED. Jeszcze tego nie ćwiczyłem, ale może to ma jakiś sens, skoro Twój facet po 30 sekundach już traci ochotę.

Gość ZadieSmith
Hmm, problem nie leży w seksownych ciuszkach - po prostu Twój facet na problem z utrzymaniem erekcji, niekoniecznie medyczny. Musicie oboje popracować nad przedłużeniem stosunku, są do tego specjalne ćwiczenia (na pewno znajdziesz w sieci). W drastycznym przypadku możesz zaaplikować maści utrzymujące erekcję, ale z tym trzeba ostrożnie - niektóre działają bardzo silnie. Zawsze też możecie włączyć do gry zabawki (zajrzyj na SecretPlace.pl albo do ich butiku w Warszawie, mają naprawdę niesamowite gadżety) - na początku Ty jesteś zaspokajana wibratorem, a kończy już Twój facet :) To jest dużo fajniejsze niż się wydaje :)

Faceci już tak chyba po prostu mają, że lubią być prowokowani i w dodatku kręci ich to czego nie widać na pierwszy rzut oka i co można 'upolować' (czyt. zdjąć i dopiero zobaczyć, dotknąć). No a problem, o którym piszesz tak jak piszą przedmówczynie - dotyczy czegoś innego.