Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nskkkfnsanfkasklfsa

W czym śpicie ze swoim facetem?

Polecane posty

Gość nskkkfnsanfkasklfsa
Zmieniam :)

Gość 112233665544778899
ufff :D

Gość arizonaa
ja spałam na początku w koszulce i majtkach, potem już tylko nago

Gość Gadatliwa..
w męskim podkoszulku przeważnie czasem w krótkich spodenkach i obcisłej koszulce , podkoszulku lub nago:P

Gość gghghduh
nago

Gość a ja w takich satynowych
koszulkach :) mąż mi nakupował ich trochę więc je zakładam , chociaż wolę bawełniane babcine koszule, są milusie, uwielbiałam kiedyś z mężem nago spać :) w biustonoszu sobie nie wyobrażam w majtkach też ginekolożka mi mówiła że w nocy cipka ma się wietrzyć mimo wcześniejszej kąpieli :)

Gość Złota_Lilia90
Ja na początku zakładałam taką obszerną koszulę nocną za kolana we wzorki ;) ale szybko się opamiętałam i teraz zakładam jakiś t-shirt/podkoszulkę i majtki.

Gość delkedkwje
to spijcie w sportowych stanikach sa wygodne i trzymaja biust

Gość najchętniej nago
wygodnie i mniej prania ciuchów potem, teraz mi zimno często więc śpię w piżamie

Gość Jhsdbnaw,
Na poczataku w pizamce,a pozniej on nago a ja tylko w majteczkach,bo nago jakos tak dalej sie czuje nieswojo.moze to sie zmieni.dobranoc

Gość kosssiowa2
Na łózku, a na czym ?? Nawet teraz zmieniliśmy materac na Hevea wiec mamy przy tym tez bardzo wygodnie i zdrowo, bo wreszcie człowiek podczas snu wypoczywa.

Gość gość
koszulki nocne ..blee Nago ;)

Gość gość
W piżamie bo strasznie marzne ;P zawsze, nawet jak jest ciepło i mój spi odkryty ja się zawijam w kokon ;P

Gość gość
Czasami nago, czasami w bieliźnie, czasami w piżamie, czasami w dresie. Zupełnie się nad tym nie zastanawiam, za długo już jestem w związku. Seks przełożyliśmy na wcześniejszy wieczór (bo późno jesteśmy już zmęczeni) więc piżamka nie ma większego znaczenia ;P

Gość
przeważnie spałam nago ewentualnie w bieliznie albo koszulce nocnej :)

Gość Laura

Probujac odpowiedziec na pytanie, pierwsze na co zwrocilam uwage i co mi doslownie zalalo mozg to komentujace “Panie”, ktore neguja odpowiedzi innych - bo dla nich to najlepiej “nago”.                    To ze dziewczyna pisze, ze ubiera cos na siebie, na pewno nie oznacza tego, ze jest nie pewna siebie czy “niedoswiadczona” jak to jedna wyzej zaczela sobie stawiac wyrzuty sumienia.
A wiec do tych “Pań”:

• Nie wiadomo na jakim poziomie jest zwiazek tych osob (ale przeciez wy wszedzie byscie sie rozbieraly), 

• W prawdziwym zwiazku jedna i druga strona zawsze poczeka, wiem, ze wy jestescie przyzwyczajone do stereotypu “nie dam nie zaplaci”

• Ktos moze zle sie czuc spiac bez niczego nawet w swoim towarzystwie - czyli tymbardziej nie zmieni tego dla jednej sytuacji

Czyli jednym slowem do “Pań”: (radze przeczytac definicje tego slowa, ktora wywnioskujecie z calej mojej wypowiedzi, bo nie wszystkie uzytkowniczki tak nazwalam) 

TEN PORTAL I FORUM NIE SA DLA WAS.