Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dzidziiiiiiia

zajebiście trudna sprawa ! Pomocy ..

Polecane posty

Gość Dzidziiiiiiia

Hej wszystkim . Nie chce się zbyt rozpisywać ,ale krótko opisze moje położenie . Mam 16 lat , mieszkam z mamą i ojczymem ( z ojczymem od 8l.) dzieciństwo typowe spędziłam tylko z mamą i dziadkami ,mama z BIO . ojcem rozstała się jak miałam roczek , po czym On wyjechał do Irlandii . Wszystko Ok , do szczęścia mi facet nie jest potrzebny ..mam wszystko co od życia mogę chcieć ..do dzisiaj . Dziś doweidziałam się że mam brata ,syn biologicznego ojca . Mój brat ma ok.12-13 lat .. chciałabym go poznać ,naprawdę.. tylko nie wiem jak się mam do tego zabrać nie moge powiedziec o tym mamie , dla niej wszystko związane z tą sprawą to przeszłość której nie chce pamiętać więc nie mam żadnej pomocy oprócz pomocy wujka od którego się dowiedziałam o domniemanym rodzeństwie i chłopaka . Nie wiem nawet jak mój brat ma na imię ,jak wygląda ,gdzie mieszka wiem jak ma na imie i na nazwisko mój biologiczny ojciec , ale z kolei nie mam pewności czy mój brat ma przyjęte jego nazwisko czy tak jak ja wychowuje się z mamą i powiedzmy ojczymem ,nie wiem .. czy jest jakaś szansa że się z nim skontaktuje ? mogłabym skądś wytrzasnąć jakieś dane osobowe ? BARRDZOOO wasz prosze o pomoc ... z góry dzięki , miłego tygodnia :)))

Gość Dzidziiiiiiia
z góry sorrki za literówki i inne błedy ..pisze to wszystko w lekkim poddenerwowaniu ..

Gość alauind
napisz do zerwanych wiezi!:D

Gość Dzidziiiiiiia
nie , no prosze pomózcie mi .. naprawde ,bez żadnych głupich koment.

Gość fdgdfh
musisz zdobyc numer do ojca i z nim pogadac. Jaki masz wybor?

Gość Dzidziiiiiiia
nie mam z nim kontaktu od 16 lat , ani nawet nie wiem skad nr . a urzadz miasta ? tam mają jakieś dane ?

Gość próbuj na portalach
typu nk lub fb- po prostu wpisz imię swojego brata i nazwisko waszego ojca-może używa takiego samego. Moja koleżanka tak znalazła swojego przyrodniego brata. Powodzenia:)