Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lisaa_lovee

Ja go niechce stracić:(

Polecane posty

Gość lisaa_lovee

Hej.Mój chłopak ma 28lat (ja 21) jesteśmy że sobą 5miesięcy. Do tej pory wszystko było nawet ok...ale od pewnego czasu prawie w ogóle nie ma ochoty na seks (na początku był często) zapytał się o co chodzi to powiedział że jego już nie podnieca kawałek nagiego ciała i że jest starszy i ma teraz większe wymagania...trochę mnie to ruszyło (jakby go już nie pociągała;-( ) ale zależy mi na nim i chce żeby było mu że mną dobrze:( proszę o pomoc:(

wymagania ma te same albo nawet większe, więc wypytaj go raz jeszcze! coś złego się kroi.

Gość klopkji
może inne zbuchał ciążę na boku i seksu mu się odechciało

a spytaj sie jakie ma niby wymagania???? dziwny koles jak dla mnie olej go jestes mloda znajdziesz sobie jeszcze nie takiego....i bynajmniej ten twoj szuka jakiejs lepszej przygody lub lubi sie bawic dziewczynami

Starszych od niego podnieca kawałek ciała:O Dziwny jakiś. Może zacznijcie grać w scrabble w łóżku, to się ożywi trochę Musisz znaleźć przyczynę, bo podejrzewam, ze problem nie leży w tobie.

Gość lisaa_lovee
Od niego trudno pewnych rzeczy się dowiedzieć...nie potrafi np.powiedzieć wprost że kocha...dziś po takim czasie chyba pierwszy raz powiedział że mu zależy...ale musiałam trochę go pomeczyc... Zalezy mi na nich cholernie;-(

przecież go nie zmusisz, żeby cię kochał i pożądał, nawet jeśli zmusisz go, żeby to powiedział :(