Gość Zuzia1211 Napisano Czerwiec 19, 2011 Witajcie kobitki:) Piszę tutaj ponieważ mam pewnie problem dotyczący mojego byłego.Byliśmy razem prawie 6 lat od 3 lat nie jesteśmy razem, to ja go zostawiłam, mam w tej chwili 23 lata on 26 lat i dziewczynę 20 letnia, ja po nieudanym związku jestem sama.Zostawiłam go ponieważ po prostu nam się nie układało za dobrze a jeszcze pojawił się facet który zawrócił mi w głowie, a tak naprawdę był beznadziejny i tak wyszło.Przez 3 lata miałam z nim kontakt tylko 2 razy ,raz gdy on miał sprawę i raz jak oddawał mi telewizor.Aż do piątku 19.06.11 gdy zadzwonił do mojej mamy (byli bardzo w dobrych kontaktach a moja mama zawsze mówiła o nim w superlatywach) i spytał się czy może przyjść z kolega na piwo i obejrzeć nasze nowe mieszkanie,oczywiście moja mama się zgodziła. I się zaczęło trochę wypiliśmy moja mama poszła spać on cały czas mi dogryzał w formie żartów. Śmialiśmy się i dobrze bawiliśmy gdy on zapytał w prost czy mogą zostać na noc,ja mówiąc że jest późno i że nie wiem czy to jest dobry pomysł, po kilku minutach sama nie wiem dlaczego odpowiedziałam TAK i skończyło się tak że wylądowaliśmy w trójkę w jednym łóżku.JAK?? Nie pamiętam ponieważ urwał mi się film,przebudziłam się o 5 rano przytulona do niego a jego kolega leżał na drugim końcu łóżku,od razu położyłam się na drugi bok i poszłam dalej spać.Gdy wstaliśmy o 10 rano on zerwał się od razu i poszedł do toalety i po jakiś 10 minut powiedzieli do widzenia i wyszli.Oczywiście ja się chciałam zapytać jak my się razem znaleźliśmy w jednym łóżku czy do czegoś doszło miedzy nami itd. Teraz mnie to męczy jak cholera co się wydarzyło tej nocy??Czemu On rano tak szybko wyszedł?? I właściwie po co przyszedł jak jest z tą swoja 20-latkom??Chciałam do niego zadzwonić zaprosić i się spytać w prost czy coś było ale boję się że on powie mi nie całą prawdę lub zabarwioną prawdę albo mu będzie głupio i skłamie.Nie wiem co mam robić Pomocy bo zwariuje z wyrzutów sumienia że ja w ogóle piłam,jestem przykładem jak były facet potrafi eks namieszać w głowie,a co najgorsze to film mi się urwał w pewnym momencie że nawet dużo nie wypiłam i nie czułam się pijana więc cholera wie jak. onas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach