Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Zuzia1211

Mój były ja i alkohol

Polecane posty

Gość Zuzia1211

Witajcie kobitki:) Piszę tutaj ponieważ mam pewnie problem dotyczący mojego byłego.Byliśmy razem prawie 6 lat od 3 lat nie jesteśmy razem, to ja go zostawiłam, mam w tej chwili 23 lata on 26 lat i dziewczynę 20 letnia, ja po nieudanym związku jestem sama.Zostawiłam go ponieważ po prostu nam się nie układało za dobrze a jeszcze pojawił się facet który zawrócił mi w głowie, a tak naprawdę był beznadziejny i tak wyszło.Przez 3 lata miałam z nim kontakt tylko 2 razy ,raz gdy on miał sprawę i raz jak oddawał mi telewizor.Aż do piątku 19.06.11 gdy zadzwonił do mojej mamy (byli bardzo w dobrych kontaktach a moja mama zawsze mówiła o nim w superlatywach) i spytał się czy może przyjść z kolega na piwo i obejrzeć nasze nowe mieszkanie,oczywiście moja mama się zgodziła. I się zaczęło trochę wypiliśmy moja mama poszła spać on cały czas mi dogryzał w formie żartów. Śmialiśmy się i dobrze bawiliśmy gdy on zapytał w prost czy mogą zostać na noc,ja mówiąc że jest późno i że nie wiem czy to jest dobry pomysł, po kilku minutach sama nie wiem dlaczego odpowiedziałam TAK i skończyło się tak że wylądowaliśmy w trójkę w jednym łóżku.JAK?? Nie pamiętam ponieważ urwał mi się film,przebudziłam się o 5 rano przytulona do niego a jego kolega leżał na drugim końcu łóżku,od razu położyłam się na drugi bok i poszłam dalej spać.Gdy wstaliśmy o 10 rano on zerwał się od razu i poszedł do toalety i po jakiś 10 minut powiedzieli do widzenia i wyszli.Oczywiście ja się chciałam zapytać jak my się razem znaleźliśmy w jednym łóżku czy do czegoś doszło miedzy nami itd. Teraz mnie to męczy jak cholera co się wydarzyło tej nocy??Czemu On rano tak szybko wyszedł?? I właściwie po co przyszedł jak jest z tą swoja 20-latkom??Chciałam do niego zadzwonić zaprosić i się spytać w prost czy coś było ale boję się że on powie mi nie całą prawdę lub zabarwioną prawdę albo mu będzie głupio i skłamie.Nie wiem co mam robić Pomocy bo zwariuje z wyrzutów sumienia że ja w ogóle piłam,jestem przykładem jak były facet potrafi eks namieszać w głowie,a co najgorsze to film mi się urwał w pewnym momencie że nawet dużo nie wypiłam i nie czułam się pijana więc cholera wie jak. onas

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować