Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Domiiskkaa

Co zrobic jeśli chlopak Cie wykorzystal i zostawil?

Polecane posty

Gość Domiiskkaa

Poznałam fajnego chlopaka, po pewnym czasie on pisał, ze mnie kocha, ze jestem najważniejsza. Mówił żebym z nim to zrobiła bo mnie zdradzi z inna, a tego nie chce. Zgodziłam Sie, ale jak obieca, ze mnie nie zostawi, mówił mi to prosto w oczy. Gdy to zrobiliśmy kontak sie urwal. Najgorsze bylo to, ze bym pierwszym chłopakiem z, ktorym to zrobilam.. Co zrobic?

a co możesz zrobić? jedynie powiedzieć rodzicom jego, że cie wykorzystał..

Gość Domiiskkaa
Jego rodzice myślą, ze jestem z nim dalej. A iść na policję to tylko gdybym miała 15 lat. Bo teraz to nic nie moge zrobic mam 17, za tydzień 18:-(

Gość kurosava
"Mówił żebym z nim to zrobiła bo mnie zdradzi z inna" po takim tekscie od razu powinnas go w twarz strzelic i olac buca troche szacunku do samej siebie dziewczyno

Gość rysiaaaaaaa
nastepny pustak

Gość domiiskkaa
Ciąża nie działa na niego juz Próbowałam. Nie mogłam Go olac bo kocham Go od 2 lat.. A ze tak powiedział to sie na niego wq i wyszłam z jego domu.. I uciekłam do Siebie.. przez Tydzień z nim nie gadałam, a przyszedł do mnie z kwiatami mówiąc ze jestem jego skarbem.

Gość Dr Etker
dać dupy, rano i wieczorem pod swym stołem z tym aniołem, szukać szczęścia i szaleństwa bez zamiarów i namiarów, oczekiwać, wskazać miejsce aby doszedł kiedyś wreszcie i tak powtarzając w kółko, bez przerywań i zarywań....