Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfbsehfbsw

W JAKIEJ DZIEDZINIE WARTO BYC SPECJALISTA ABY MIEC PRACE?

Polecane posty

Gość sdfbsehfbsw

wiadomo,że cos budowniczego to dla facetów. ale chodzi mi o takie dla kobiet. Fryzjerstwo?Kosmetyka?-Poszłabym w to, ale czy juz nie za duzo tego? Może masaż? Kurde, chciałabym miec jakieś konkretne umiejetnosci, a nie umiec "wszystko i nic" po studiach....

Gość hmm ja ci moge polecic
idz na kosmetyczke, ja ukonczylam ten kierunek(dwuletnie studium) w ubieglym tygodniu mialam egzamin, zeby uzyskac dyplom, ale technika juz mam, wyslalam cv do pewnej firmy w ktorej potrzebowali kosmetyczki no i zaprosili mnie na rozmowe,pozniej przez kilka dni chodzilam tam na rozne szkolenia itp pozniej ja musialam wykonac rozne zabiegi no i przyjeli mnie na bardzo dobrych zasadach, na razie umowa na okres probny-3mies, caly etat-za godzine placa 15zl netto, dodatkowo za kazdy sprzedany kosmetyk, ktore podczas zabiegu proponujemy klientkom mam 25% zysku dla siebie, co tydzien sa 2godzinne szkolenia, prace zaczynam od jutra:-) moze tylko mi sie tak poszczescilo ale bardzo sie ciesze , no ale coz powodzenia!:-)

Kosmetyka , fizjoterapia. Opieka nas osobami chorymi i starszymi. W takim zawodzie praca jest i będzie jej coraz więcej.

Gość aldona opalona
jak ja sie tu niedawno radziłam czy kosmetyczne studium jest dobre, to wszystkie baby na kafe stwierdziły, że to goowno :o teraz nagle, że dobre:o

Gość sdfbsehfbsw
no własnie... moze isc na studia i dodatkowo robic kursy??

Gość ertesr5
Kosemtologia fajna jest owszem- warto robic do tego różne kursy, mozna pracowac w SPA, mozna miec swój salon itp... Masaż- też fajna praca, tez mozna miec swój salon, warto kursy robic specjalistyczne,żeby jak najwyzej kwalifikacje podniesc. Fryzjerstwo- sama nie wiem, teraz na kazdej ulicy po kilka salonów fryzjerskich... Może jakiś kurs związany z grafiką komputerową? Może florystyka??

kosmetyka i fryzjerstwo to przyszłość zawsze tak pisałam kobiety zawsze będą chciały być piękne i zapłacą każde pieniądze i to sie nie zmieni a wręcz zapotrzebowanie na takie kosmetyczki i dziewczyny robiące cuda z włosami wzrasta taka więcej zarobi niż po pedagogice albo psychologii

Gość rozpierdala mnie dziś kafe
też się kiedyś pytałam czy technik florysta albo kosmetyk jest dobry to wszyscy chórem stwierdzili, że nie :o

Gość reyrtudrt
w dziedzinie finansów warto byc specjalista

Gość derytero
sądzę, że praca ze zwłokami to przyszłość bo każdy umrze więc ruch w interesie się nie skończy

Gość pietrka
U mnie w miescie co krok salon kosmetyczny. Moja znajoma jest kosmetyczka, ma wlasny gabinet i zyje na prawde skromnie.

Gość rub to co lubisz
i dojdz do perwekcji a kasa sama zacznie płynąc

Gość pietrka
"rub" i "perwekcji" ironia czy kolejny "humanista" ? :P

Gość eva flies avay
op