Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tomekkk12321

kino erotyczne

Polecane posty

Jak to jest, ze kina erotyczne ciesza se wsrod pania taka niepopularnoscia.... gwalca? bylem, nie gwalcili. dziewczyny, wiecej odwagi!

Gość Hawaiian Girl
powód jest banalnie prosty - chadzają tam tacy odszczepieńcy jak ty, na widok których zbiera się natychmiast na wymioty

skad wiesz ze jestem odszczepiencem? skad wiesz ze chodza tam odszczepiency? bylas? :) generalizujesz jak hufce dmowskiego :)

Gość Hawaiian Girl
chłopcze, od długiego czasu błagasz o odrobinę uwagi na forum dla ludzi niedostosowanych społecznie, sam wyciągnij z tego wnioski, przeproś i wyjdź :)

Ja chodzę i przynależę do ubogej intelektualnie kasty odszczepieńców. A tera, nie wnosząc nic mądrego do rozmowy, idę sprawdzić jak tam kolekcja halucynków w kiblu.:)

Hawaiian forum jest dla ciebie jedynym zrodlem infromacji o osobie? to dopiero przyklad zawezenia umyslowego! przepros, wstan i wyjdz :) bez odbioru.

A co to, kurde, jest? Ja matury nie zdałam, niewykształcuna jestem, więc kurwa po polskiemu zwykłemu plis, I'm not a plastic hero!

to jest takie cos, ze.... gdy to widzisz, robisz wow! gd tym potrzasniesz, robi tzyk-tzyk! gdy bierzesz to do buzi.... witajcie w mlecznej krainie!