Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SamboRM

Ehh.. nie odpisała mi, czyli ma mnie w dupie < cierpi > :(

Polecane posty

Gość SamboRM

W sobotę byliśmy w klubie w parę osób ze studiów zauroczyłem się w pewnej koleżance.. i to tak na maxa, cały dzień wczoraj o niej myślałem, nawet konia nie chciało mi się walić ponieważ nie miałem ochoty patrzeć na inne kobiety oczywiście kleiłem się do niej w sobotę w tańcu, świrowałem itp ona w sumie jakoś tak nie protestowała jak coś tam robiłem więc myślałem, że jest git... no i wczoraj wstałem i koło 12 napisałem jej wiadomość na FB.. i wiecie co? nie odpisała :(:(:(:( a na kompie była i to 2x.... skąd wiem? a bo pisała coś tam na 'tablicy' ehh, jestem załamany...

Gość Adgjm
Widocznie nie jest toba zainteresowana

Gość SamboRM
mnie to naprawdę zajebiście boli.. kiedy się rano obudziłem byłem szczęśliwy, zauroczyłem się w niej na sto% no i kurde chciałem coś przybajerzyć wczoraj a tu taka klapa, ja nie wiem jak ją teraz zobaczę na uczelni jak mam się zachować:/

Gość hgdhxghcg
Musisz ja olac. Jak zobaczy ze ci za bardzo zalezy to juz po tobie.

Gość aaa no jasne :)
a do mnie na fb pisza chyba tylko same lesby :/

Gość SamboRM
moze domysla sie ze mam malego

Gość aaa no jasne :)
"i to tak na maxa, cały dzień wczoraj o niej myślałem, nawet konia nie chciało mi się walić ponieważ nie miałem ochoty patrzeć na inne kobiety" raczej sie domyśla ześ oblech ...fuu :/

Gość SamboRM
Spotkalem ją na uczelni. Dygną mi niczym krokodyl wskakujący do Amazonki za swoją ofiarą. Ona to zobaczyła, uciekła do toalety. Zaniepokojony poszedlem zobaczyć co robi. Kierowało mną opentańcze uczucie żądzy i świerzbienie dochodzące z pod kieszeni. Otworzyłem drzwi.... Robiła kupe. Twardą jak pluton Nigeryjskiej Armii, szeroką na 5 łanów, śmierdzącą niczym przegniłe lustopadowe sianokosy. Złamała się w pół, wyglądajac podobnie do wyschniętego brzozowego kija na mrozie. Eskalując przy tym gazy o biała emaliową muszlę wc, swawolnie uwalniała je w rytmie Gumbałałjki..

Takie "szybkie" zauroczenia, szybko przechodzą. Ile masz lat?