Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brunetznadmorza

dziewczyna w obroży i NA SMYCZY ;)

Polecane posty

Tym bardziej nie zwróciłabym uwagi. Te ozdobne bardziej rzucają się w oczy...grube, skórzane paski, często z dość widocznym metalowym kółkiem, dla chętnych wszelkiego rodzaju ćwieki...

No ale nie poczujesz, bo za dużo błędów robisz. :D 🖐️ A ja mam taki fetysz, że umawiam się tylko z tymi, którzy poprawnie piszą. :classic_cool:

Ty nie musisz. :D Gdybyś potrzebował miałbyś specjalną taryfę ulgową ze względu na niegdysiejszy związek. :classic_cool: Ale nie potrzebujesz. :D Swoją drogą przeglądałam ostatnio stare mail i dostrzegłam, że napisałam kiedyś w mailu do Ciebie "mażenie". :classic_cool:

Gość brunet..
Ty do piaskownicy raczej zajrzyj, bo o uzależnieniu, władzy i obroży wiesz tyle ile ja o życiu seksulanym zakonnic (albo tyle ile wyczytaleś w sieci...). I zgadzam się z przedmówczynia, że powinienes równiez poćwiczyć poprawną polszczyznę...

Gość kotka z kocurowego kompa
ja tylko pospamuje :classic_cool: dla dwoch osob po 😘

Mogłeś od razu i ode mnie :p Kicia 😘😘😘 W tym dwa w krok. :classic_cool: Czytałam to zdanie na milion sposobów i w żaden sposób mazanie mi nie pasowało. :classic_cool:

perw.... musze sie pochwalic... nie obgryzam :p :D

spytalem kto jakie fantazje, moze ktos podobne itp a tu dostalem lekcje jezyka polskiego i dowiedzialem sie masy rzeczy na swoj temat od ludzi którzy mnie nawet na oczy nie widzieli. po co ja mam to komentowac :P hehe

ps, pisze sie c'est la vie :p :D

Znaczy się... zapuszczasz. :classic_cool: :D Mi się połamały 😭 Jesteś teraz? :D Bo mam Ci coś do opowiedzenia. :p

jestem ale tylko na kafe :classic_cool: kocur siedzi obok bo jak ja nie pisze to szuka czegos w internecie... :o

hehe to musiało byc zabawne z ta kanapa :P ale warto spełniać jakies tam swoje fantazje :P ale az takie super ostre naszczescie nie sa :P

To może ja napiszę Ci maila, a Ty sobie go przeczytasz w wolnej chwili. :D Bo na kafe to lepiej nie będę pisać. :classic_cool: