Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annapol82

Wczesna ciaza a przeziebienie

Polecane posty

Gość annapol82
Rossi Jak juz wczesniej pisalam cykle mam co 28-29 dni , regularne. A staralismy sie i przed i po owulacji.

Gość annapol82
Miesiaczke mialam 18 maja a owulacje 31 maja

Rossi - ja mam zawsze owlulacje w 14 dniu cyklu. to była nasza pierwsza próba bo chcieliśmy chłopca - więc próba była w dniu owulacji :) poźniej to już kochaliśmy się po owulacji, ale ja miałam przeczucie że się udało już wtedy :) acha, jak się zagnieżdzał zarodek to odczuwałam czasem lekkie bóle w podbrzuszu. Zastanowiło mnie to bo nigdy tego nie miałam. I pojawiła się zgaga jak zjadłam makaron :P tego tez nigdy nie było. a że cykle mam regularne, to jak spóźniła się miesiączka to byłam prawie pewna :) jestem już w 33 tyg i będzie chłopak :)

dziewczyny wiec myslicie ze mam duze szanse jak proby były 10-11dc w cyklacxh 26 dniowych

Gość annapol82
Leeila GRATULUJE - I do tego jaka precyzja. Niby na dziewczynke trzeba juz zaczac starania na dwa dni przed owulacja. Ale poki co beda szczesliwa jesli jutro kolejny test wyjdzie pozytywny.

Rossi ja myslę że masz bardzo duże szanse, nie stesuj sie. Jak się rozluźnisz i przestaniesz mysleć o tym to się na pewno uda. I pamiętaj że niektórym udaje sie od razu a inni muszą trochę poczekać i to nie znaczy ze coś jest nie tak. Zobaczysz ze się uda :)

Gość annapol82
Rossi- nie przejmuj sie tyle bo to nie dobrze. Ja bym zrobila test juz teraz na twoim miejscu - HCG jest produkowany od momentu zagniezdzenia i najsilniejszy jest z samego rana. Wiec jutro zrob test

Gość annapol82
Wiec umawiamy sie na jutro :-) i obie napiszemy wyniki na forum. Ja jutro tez powtorze test rano. Trzymam za Ciebie kciuki i nie stresuj sie. Bedzie ok

Gość annapol82
Tak, gdyz stezenie HCG jest wtedy najsilniejsze

matko tylko ze wy jestescie po terminie spodziewanej miesiaczki a ja jutro bede dzien przed i jak wyjdzie negatywny to zwatpie

Gość annapol82
Ja zrobilam pierwszy test 10 czerwca i wyszedl negatywny. Troche sie rozczarowalam i dalam sobie na luz. I tak mysle, ze ten luz podzialam, bo im wiecej czlowiek o tym mysli i im wiecej chce tym bardziej nic z tego nie wychodzi. Ponowny test zrobilam 18 czerwcan (pozytywny) a jutro znowu powtorka

Gość annapol82
Rossi jesli nie chcesz sie rozczarowac to zaczekaj. Ja zrobie test jutro i dam znac. Gorzej bedzie jezeli to wszystko przez to przeziebienie i pokaze mi wynik negatywny :-(

Gość annapol82
Narazie nie chce nawet myslec inaczej. Rozne opinie kraza po internecie i nie wiem komu i czemu juz wierzyc. Badz pozytywnej mysli i koniecznie dajznac jak juz bedziesz cos wiedziala. A masz jakies objawy?chociaz male?

wiecie co ja jestem 2 dni po terminie miesiączki i nie mam zadnych objawówtyle ,że troche mniej mnie bolą piersi , ale bolą troszkę i nic więcej a @ jednak nie przyszła w terminie i co teraz! i ten ból jak by zaraz miała przyjśc @@@@2 bleeeee strasznie sie tym stresuje!

mnie kłuje w podbrzuszu, jest mi niedobrze i mam zawroty głowy ale moze to ze streesu, a Wy?

Gość annapol82
Ja mam podobnie jak KOCHANIUTKA tyle, ze moje piersi naprawde bola i sa takie ciezkie, ze szok. Ale maz jest jak najbardziej zadowolony z tego :-). Wczesniej sie naczytalam tyle objawow wczesnej ciazy, ze chyba mialam je wszystkie hehehe. Kazda ciaza jak i objawy sa inne. A przede wszystkim pierwsze objawy sa takie same jak na @ wiec pozostalo tylko czekac

kłuje mnie biust ale mało i tak przed okresem mam zawsze bardziej mnie marwti to kłucie jajnikow

Gość annapol82
Wiecie co , teraz to i mnie kluje w brzuchu. Poki co lece do lekarza z tym nieszczesnym przeziebieniem Jutro napisze wyniku testu. Mam nadzieje, ze bedzie kolejny raz pozytywny. TRZYMAM KCIUKI ZA WAS

powiedz mi a bolą Cie przy dotyku prawada tylko? i jak pewnei schodzisz ze schodów , albo skaczesz? moje piersi może nie bolą jak wcześniej w środku cyklu bo przetsły troche ale mimo wszystko nadal bola i są takie pełne:) nawet znajomi mi mówia ,że mam większe piersi , kurde :) a jak Ciebie bolą?

Gość OK Computer
Gratulacje! Ja mialam okropna grype bedac w 5-6 tygodniu. Troche sie balam o dzidziusia, ale wszystko bylo ok. Bralam tylko paracetamol i oscillococinum.

Gość annapol82
Ja wlasciwie nie wiem co moge a czego nie moge brac?! Poki co to pije mleko z maslem i miodem, maz mnie faszeruje kanapkami z czosnkiem bleeeeee. Zanim zrobilam test wzielam cerutin i polopiryne ale po wynikach testu sie przestraszylam i postawilam na domowe sposoby. Bez lekarza i tak sie nie obejdzie. Ja przebywam w uk a tu do ciazy podchodza inaczej niz w pl. U nich to naturalna rzecz i jak stracisz pierwsza to bedziesz miala druga. A na pierwszej wizycie pytaja cie,czy ciaza byla chciana? Jesli nie to dostajesz odpowiednie tabletki. Do KOCHANIUTKA - piersi bola mnie cale i jak dotykam i jak chodze. Czytalam gdziez, ze jak na ciaze to bola po bokach. Mnie zawsze bolaly piersi przed @ ale teraz juz jestem 4 dni po terminie i dalej bolaaaa.