Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annapol82

Wczesna ciaza a przeziebienie

Polecane posty

OK Computer a w ktorym dniu cyklu trafiłas i ilu dniowe masz cykle?

Hej dziewczyny i co robilłyscie testy? ja czekam do jutrzejszego @.Ale powiem wam ze straciałam nadzieje, bo mam temperature ciała 34,6 .Strasznie niska ,no spie po 15 godzin na dobe

Gość annapol82
Dzien Dobry Ale ty Rossi ranny ptaszek jestes?? :-) Test zrobiony - kolejny pozytywny hurrrraaaaaaaaaaaaa Co do temp to utzrymywala mi sie ponad 37 caly czas Za to nie pokoi mnie ma choroba a zwlaszcza kaszel.Jest tak silny az boje sie zeby nie mial wplywu na dzidzie. Poszlam do lekarza mowiac, ze moge byc w ciazy to dal mi SYROP i to w dodatku ktorego nie moga pic ciezarne i karmiace!!!!!!!!!!!! Oszaleje chyba w tym kraju

Gratulacje :)) Ja mam zawroty głowy i jest mi niedobrze ale ta niska temperatura?

Hej dzieuszki tak jak napisałam zrobiłam test dzisiaj rano o 5:) i wiecie co wyszły mi dzie kreseczki z tym ,że jedna jest blada , ale jest !! boże nie moę w to uwierzyc , a byłam pewna ,że sie nie udało :) to był mój drugi cykl starać!i sie udało juz łykam kwas foliowy:) Rossi życzę Ci tego samego:) Ja nadal nie moge w to uwierzyć w piatek dla kontroli zrobie jeszcze jeden test :) powinna byc juz gruba i widoczna kreska:) Pozdrawiam:)

gratulacje jak wam zazdroszcze a kochaniutka zmierz sobie temerature ciała

a kochaniutka w ktorym Ty dniu cyklu trafiłas i ilu dniowe masz cykle?

Gość annapol82
kochaniutka GRATULUJE :-) Nasze starania tez sie powiodly juz w drugim cyklu. Obym tylko nic nie zapeszyla. Dzis od czasu do czasu kluje mnie w brzuchu, tak jakby jajniki ( na przemian). Nie wiem czy to cos powaznego?!Czyt to normalne?! W tym chorymm kraju nie ma jak nawet isc do ginekologa a wiazyte u poloznej mam dopiero 28 czerwca. Na szczescie wyjezdzam na urolp do Polski wiec tam sie przebadam u lekarza. Rossi powodzenia i daj znac koniecznie jak bedziesz cos wiedziala. A z ta temperaturo to roznie bywa. Tyle jest czynnikow ktore moga na nia wplynac ze szok!!!!! NIE ZAMARTWIAJ SIE TYLE JUZ :-)

Tylko mi dziewczyny strasznie jest niedobrze przez cały dzien- to chyba serio stres ,jutro planowana @

ej słuchajcie mnie cos niepokoi a mianowicie to że test pokazał dwie kreseczki:) , ale zawsze kiedy dostawałą okres piersi przestawał mnie boleć i miała sucho a teraz piersi przestały mnie boleć jak na okres i nadal mam sucho nie rozumiem tego przeciez piersi powinny być wrażliwe i powinnam miec sluż a ja mam normalnie suche majtki tak jak przed okresem boje sie dlaczego tak jest przeciez test pokazał 2 kreski...nie rozumiem:(( czy to coś złego świadczy?

Dzis mam miec @.Zawsze mam co 26 dni i nigdy mi sie nie spoznia i dzis mój 26 dzien.Wczoraj cały dzien było mi niesamowicie niedobrze.Testu jeszcze nie robie poczekam czy dostane dzis

Kurcze jeszcze nie dostałam , boli mnie brzuch i jest mi niedobrze.Test zrobie rano w dzien taty :)

jeszcze nie dostałam i zastanawiam sie czy moge zrobic test popołudniu

jakos tak wyszło ze nie zrobiłam tego testu rano i mysle czy mam czekac do jutra rana czy moge zrobic popołudniu.Na tym tescie pisze ze jak minie dzien spodziewanej @ to mozna zrobic o kazdej porze dnia.Wiec mysle ze moze wtedy wyjsc wiarygodny.Przestały mnie bolec piersi i tez mam sucho.Kurcze boje sie zrobic tego testu ;(

Rossi ja mam teraz 37.5 stopni mierzyłam rano:) a juz mam 4 dni po spodziewanym okresie! myśle ,że będzie sie podnosic temperatura co jakiś czas wydaje mie sie ,że powinnaś zrobic jutro test poczekaj jescze wytrzymasz zajmij sie czymś obejrzyj film z mężem :) cokolwiek! lepiej zrobic po spodziewanym terminie niż w dzień nawet spodziewanej @ , bo wiesz tego dnia zawsze jeszcze może przyjść ja tam miałam miesiąc temu i przyszła o 18 @:( bądź cierpliwa Rossi jaką masz teraz temperature?

Gość annapol82
hej dziewczyny A ja mam male zmartwienie :-( Otoz w dniach spodziewanej miesiaczki pojawil mi sie ciemniejszo rozowy sluz. Pomyslalam, ze to moze zamiast spodziewanej @. Czytalam ze moze tak byc. A dzis znowu zauwazylam na papierze toaletowym leciutko rozowy sluz. Martwi mnie to bo tak chcielismy dzidziusia a nie wiem czy to moze oznaczac cos groznego. Radzialam sie kolezanki ktora poronila w 7 tygodniu ale powiedziala ze do szpitala w anglii nie mam co jechac bo i tak nic nie zrobia. W polsce chociaz daja leki na podtrzymanie ciazy, jesli jest zagrozona. Samamjuz nie wiem co robic. Pocieszam sie ze to moze jeszcze jakas pozostalosc po tamtym sluzie w dniu spodziewanej @. Rossi daj znac a tobie Kochaniutka Gratuluje

tak chyba moze byc ze sa jakies plamienia, trzeba pojsc do ginekologa. Dziewczyny zrobiłam rano test i wyszła ta druga kreska strasznie blada i nie wiem czy sobie jej nie wmawiam, jestem drugi dzien po spodziewanej @. Czy moge jutro zrobic nastepny test?

Rossi jestes w ciąży gratuluje ja tez taka mialam:))) po 3 dniach dniach zroiła znów i wyszła gruba krecha!!! ciesz się:) JESTEŚ W CIĄŻY

Dzieki kochaniutka ale jakos nie moge uwierzyc, myslałam ze ta druga kreska bedzie wyrazniejsza.Jutro rano zrobie test innej firmy

wczoraj dostałam @ ;(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( jak ja sie juz cieszyłam, a mąz sie załamał, niepotrzebnie zrobiłam mu nadzieje

Gość OK Computer
Rossi - w 17 dniu cyklu, bo ja mam dlugie cykle ok 34 dni. To byla nasza noc poslubna... heheh Poza tym od zawsze mam cykl nieregularny - czasami nie mam okresu nawet 50 dni (nigdy nie wiem kiedy mam dni plodne), wiec zawsze mi sie wydawalo, ze bede miala problem z zajsciem w ciaze. A tutaj.... siup i juz. Pewnie z tego szczescia :)

Gość OK Computer
annapol - takie podbarwione uplawy w dniu spodziewanej miesiaczki moga sie zdarzyc. moze byc tez plamienie jak sie jajeczko zagniezdza i tworzy sie lozysko. ja takie mialam ok 3 tyg od zaplodnienia (czyli 5 tydz ciazy). tez mieszkam w UK i do lekarza poszlam dopiero w 10 tyg, bo wczesniej nie ma po co.

Hej. chciałabym sie odnieść do tematu :) więc moje ciało zaragowało jak na przeziebienie byłam strasznie zakatarzona :) mimo ,że katar mam sienny a w zime dlatego ,że zimno i chora zawsze byłam... ale teraz juz prawie lipiec a ja zaczełam strasznie kichac i normalnie takio nos zawalony ,że szok!!! i zaciążyłam:) PS,\. Rossi tak mi przykro ja mialam taka sama kreske i jestem dalej w ciązy poźniej zrbiła mi się grubsza:( naprawde mi przykro nie wiem dlaczego pokazał Ci się ta kreska druga nie rozumiem..

Gość annapol82
Rossi tak mi przykro :-( A moze jednak ciaza co? Bo skad ta druga kreska?! Niektorzy tak maja, ze krwawia nawet do 3go miesiaca. Wiec moze powtorz ten test.

Gość annapol82
OK COMPUTER - bylam u lekarza w piatek (bo sie wystraszylam) i w sumie nic sie nie dowiedzialam.Powiedzial mi , ze moze byc to zarowno nic jak i wszystko. W razie plamienia z krwia mam dzwonic do szpitala na wczesciejsze usg. No ale wtedy to juz chyba troche bedzie za pozno na USG!! Jutro mam wizyte u poloznej. Narazie pozostalo nam czekac i modlic sie aby wszystko bylo w jak najlepszym porzadku. Mam nadzieje, ze podroz samochodem (za dwa tygodnie)do Polski nam nie zaszkodzi. Lepiej odpukam w niemalowane