Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość depresja :( :(

Rozbiłam rodzicom samochód

Polecane posty

Jestem załamana w sobotę na warszawie rozbiłam rodzicom samochód. tzn lewy bok. Naprawa będzie kosztowała ze 4000 zł bo to był 2006 rok, a nawet AC nie mieliśmy. Z mojej winy. Wszystkie zniżki pójda i jeszcze muszę mandat 300 zł zapłacić. Jestem załamana. 3 lata już jeżdżę i myślałam że jestem dobrym kierowcą, a tu za gapiostwo muszę się terz meczyć psychicznie. 3 dzień już płaczę, recę mi sie trzesą, nie jem, nie mogę spać. Co mam zrobić teraz? jak wyleczyć się z tego? plisss o pomoc

Gość też finanse i rachunkowość
no to super :classic_cool: pokazałaś rodzicom, kto rządzi :D

No wiem, ze pokazałam. zachowałam sie jak idiotka. Ale ja na prawdę się meczę, już nie daje rady. jeszcze trochę i wyladuje w zakladzie dla obłąkanych.

Gość rththyh
to tylko samochod dobrze ze tobie nic sie nie stalo;)

juz bym wolala w szpitalu leżeć i obudzić się po miesiącu, bo to co teraz przeżywam to tragedia. nie umiem się pozbierać

Gość sdspusy00
a co rodzice na to ?

Czy ktoś miał podobnie i jak sie pozbieraliście potem?

Tata pocieszał, ze sam miał wypadki i wie co czuje. nie krzyczał na mnie.Sam spowodował kilka kolizji. Mama awanture zrobiła, ale w końcu przestała się do mnie odzywać. I etraz zastanawiam się co ze sobą zrobić.

od wypadku nie zmieniam bielizny a juz jest zolta

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
rusz tyłek i do pracy, odpracuj ta kase i tyle, a nie siedzisz i płaczesz jak 5 ;latka

Gość sdspusy00
ja myślę,że to podszyw.

w tamtym tygodniu skończyłam licencjata dziennie. kupiłam sobie już wyborczą i szukam. chce im oddać te pieniądze i oddam. tylko mi chodzi o problem z psychiką, jak to przetrwać

Gość rththyh
to obiecaj ze oddasz i luz masz jakies oszczednosci??

właśnie nie mam żądnych oszczędności, bo dziennie studiowałam i jak coś zarobiłam to wydawałam na bieżące potrzeby. Szukam teraz pracy i mam nadzieję, że uda mi sie szybko ją znaleźć. Ale od dziś nie uważam się za dobrego kierowcę, tylko za tragicznego. Mam nauczkę. Tylko ta psychika strasznie mi siada. Zagapiłam się i w słupek uderzyłam. Szczyt idiotymzu:/

Gość aj low ju aj low ju aj low ju
chyba OC a nie AC

Ja też kilka miesięcy temu skasowałam cały bok...dlatego, że nie zauważyłam znaku:o wstyd mi było przed starszymi ale nic nie gadali. Mnie też siadają na psychice takie rzeczy, ale zobaczysz samo przejdzie:D Głowa do góry 🌼

Gość dlatego ja nie pozyczam dzieci
om samochodu. Niech kupia za swoje i wtedy rozbijają.

Gość a wiecie co to już
zależy czy rodzice też mieli kiedyś kolizję. np mój ojciec nie miał nigdy nawet stłuczki i on sobie nie wyobraża jak można się zagapić czy coś :P z kolei brat miał stłuczkę i dla niego to tylko stłuczka :D zależy jakie rodzice mają doświadczenie. skoro już Twój ojciec miał kolizję to nie masz się co martwić ;) a matka - cóż. pokrzyczy pokrzyczy i jej przejdzie za kilka dni.

Tak słupek stojący przy samym, wysokim krawężniku. Z własnej głupoty:( Chodziło mi o AC, bo to z mojej winy. A tak to trzeba naprawiać samochód z własnej kieszeni. Dziękuję za słowa otuchy :) Chyba mi potrzeba czasu...

pierwszy raz mi się coś takiego zdażyło. Mam nauczkę. Nie dość, że duże koszty naprawy to i uraz psychiczny. wiem że zasługuję na naganę. Ale czasu nie cofnę :(

Nie będe biegać:P szukam pracy, musze im oddać..

Gość help!!!
Mi życie co jakiś czas musi przypominać jaka jestem beznadziejna. Dzisiaj przy cofaniu moim pięknym błyszczącym samochodzikiem uderzyłam w słupek!!! Zderzak cały jednak lakier spękał i trochę odprysł. Jeżdżę bez kolizyjnie ale zdarza mi się zagapić. HELP!!!

Gość elemele ...
Autorko, wypadki się zdarzają. Ważne żebyś wyciągnęła wnioski na przyszłość i nie popełniła drugi raz takiego samego błędu jako kierowca. Choć to może trudne ale dzięki takim zdarzeniom zbierasz doświadczenie tylko je dobrze zapamietaj

Gość tamtaramtam tam tam
no ale co help??? jakzes gapa to teraz cierp

Gość Jarek.Mukis
Zdarza się. Też miałem załamkę jak miałem kolizję. Ale się naprawiło i się żyje dalej. Nie ma co się przejmować. Ważne, że Tobie się nic nie stało http://www.bezokularow.pl/

Gość 12345u473490
nie swiruj tylko 10% znizek pojdzie:) a za rok nie bedzie sladu no naprawic trzeba ale nie wyglupiaj sie kazdy kto ma auto sie z tym liczy ja wlasnie rozjebalam sobie sama drzwi:)

Gość przesiądź się na rower
Kobiety powinny mieć zakaz prowadzenia pojazdów mechanicznych. :classic_cool: