Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawa:)

Co myślicie o dodzie? O jej wyglądzie i charakterze

Polecane posty

Gość Ciekawa:)

Hej ciekawa jestem jak większość osób ocenia dode. Jakie zdanie o niej mają kobiety a jakie mężczyźni? Proszę o szczere wypowiedzi pan i panów:)

Gość 0000)
Doda to śmieć.

Gość dffdffdf
jak dla mnie to jest babochlop, ale dobrze zrobiony i wyglada atrakcyjnie. jednak bez szpilek, bez sztucznych cyckow, bez makijazu, to niejedna kobieta by lepiej wygladala jak ona.

z wyglądu ok choć są ładniejsze. co do charakteru to niepotrzebnie udaje tą "królową"

Gość echolookacja
zazdroszczę jej tylko tego że ma charyzmę, jest wygadana i potrafi dobrze pojechać komuś po gaciach. Mnie by się to przydało w nagłych przypadkach. A co do urody to jest ładna, ale pewnie już zniszczona przez ten tryb życia i makijaż. Nie podobają mi się jej wymyślne kreacje.

Tandetna. Nie mowie tu o stylu ubierania, bo ten sobie jakos wyrobila, ale o calej reszcie. A gdy slysze opinie, ze Doda potrafi "pojechac po gaciach" to mi rece opadaja. Jej odszczekiwanie jest mialkie i przyciezkawe, bez polotu i bez oznak tego wysokiego podobno IQ.

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
przeciętna kobieta o przeciętnej urodzie, dobrze zrobiona, głos taki sobie, karierę zrobiła dupą i swoim chamstwem

robi wszystko za kase, ma specjalnych kreatorów wizerunku, nie znamy jej prawdziwego Ja wiec trudno cokolwiek powiedziec

z wygladu nie zbyt mi sie podoba, to znaczy czasem potrafi powalic na kolana a czasem wrecz przeciwnie ale seksapil to ona ma ;)

Ja tego seksapilu nie dostrzegam. Dla mnie ona jest jak taka wiejska przekupa - wypisz, wymaluj. Tylko inaczej ubrana. Nadaje się na bazar, żeby jajka sprzedawać.

Gość cccelina
Gdyby odjąć jej ten silikonowy biust i kolagenowe usta to nie byłaby już taka ładna ;] Kiedyś ubierała się jak Mariola z wiejskiej dyskoteki, teraz się wyrobiła. Nie sposób jej odmówić mocnego, ładnego głosu i pewności siebie. Spadłam z krzesła ze śmiechu jak obejrzałam wywiad w którym mówiła o naprutych winem i ziołami apostołach ;] +10 do inteligencji za drwiny z katoli ;]

Wygląd.. no może być, ale to jak się zachowuje.. strach znać taką osobę. Chyba że udaje taką pod publikę. W zasadzie to nie wiem poco się w ogóle nad tym zastanawiam. :P

Gość ????
wulgarny prymityw, sztuczna i pusta, ktoś jej chyba wmówił że ma głos, "królowa"....kiczu :(

Dla mnie to jest tak, że ona wmówiła ludziom, że jest piękna i efektowna, że ma talent, że tak dużo o tym mówiła, że tak dobrze ją lansowano, że w końcu ludzie w to uwierzyli. Ja jednak zawsze byłam zwolenniczką piękna w prostocie, a nie piękna w prostactwie.

Gość ????
To kto ją lansuje w ogóle...? I po jaką cholerę????

Media, bo kto inny. Dostaje jakieś nagrody za kobietę roku (sic!), wygrywa plebiscyty. Kochają ja nastolatki.

Gość dffdffdf
lady love ale jestes brzydka i oczywiscie cyce na wierzu jak jakas szmata. to ty dawniej pisalas po nickiem dziewczyna portugalczyka? o tym jak twoj chlopak raz zesral się w gacie bo nie zdążyl do kibla?

Gość ????
A potem dziwić się że nasze nastolatki są takie jakie są jak im się takich idoli lansuje....

Takie czasy - tylko co było pierwsze: jajko czy kura? Czy to Doda trafiła swoim prostactwem na podatny grunt, czy też na odwrót - ludzie dostosowali się do jej poziomu, bo takim imbecylom jest jednak łatwiej żyć.

Gość ha ha bomba......
tak to lady love-ale na tym zdjeciu wyglada wyjatkowo staro i brzydko

Gość ????
Upadek moralności i normalności... Ktoś musi mieć tutaj jakiś swój zamierzony cel...

Gość dffdffdf
na tym nowym zdjeciu lady love widac twoja brzydote i jakis taki wielki brzuch, i ty masz 68 w talii? :D tamta fotka byla o niebo lepsza!

Ktoś musi mieć tutaj jakiś swój zamierzony cel... Oczywiście, głupim społeczeństwem jest łatwiej rządzić.

Gość ????
Czytasz mi w myślach oblubienica...:) Dlatego ja oglądam już tylko TVP Historia I TVP Kultura :) Tam dody itp nie uświadczysz cale szczęście...:):):)

Nie wiem, jakie są twoje przekonania religijne, ale wg mnie kler też nie mówi źle o np. prezerwatywach ze względów wyznaniowych. Im nas więcej, tym mniej szans mamy na wykształcenie i rozwój w dobrobycie. I robimy się coraz głupsi...

Gość MAX 22
szkodazawracać sobie nią glowy.

Gość ????
Kler nie mówi żle o prazerwatywach? - to nowość dla mnie