Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Monikucha

Co na sukienke?

Polecane posty

Mam sukienke na ramiączka, musze znależć sobie coś na nią, ale nie wiem co. Nie za bardzo widzi mi się bolerko czy jakiś 'puchaty' sweterek, a takie wlasnie widzialam. Macie jakies pomysly? Sukienka raczej skromna, przed kolano, kremowa.

Wyjść jest kilka: -bolerko (ale nie chcesz) -szal (może postarzyć) -zwiewna narzutka/tunika (pasuje tylko do pasowanej sukienki) -żakiet -bluzeczka z krókim rękawem Problemem jest to,że nie napisałaś na jaką okazję jest sukienka.Ciężko dobrać okrycie w związku z tym.

Najlepiej szal na ramiona.. wrzuć sobie też w google "koronkowe bolerko", wyglądają naprawdę elegancko i klasycznie, sama nie lubię tych "typowych".. ;)

Sukienka ślubna. Myślalam o 'koronkowym' bolerko, albo takim 'dzierganym', widziala gdzies w inetrnecie, dosyc ladne, ale nie wiem czy na sukience nie bedzie sie to tandetnie prezentowac.

Zależy od sukienki i od bolerka.. Jak kupisz za 10 zł na allegro, gdzie masz do wyboru w 100 kolorach prosto z chin i z cekinami.. no to będzie tandeta;P Zapytaj w salonie z sukniami, na pewno mają takie dodatki, i przymierz z sukienką, to się przekonasz czy pasuje ;)

ja mialam koronkowe bolerko syte na wymiar z takimi samymi diamencikami jak na sukni. Mysle ze wygladalo ok.