Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem bez sensu

jak do niego zagadać?

Polecane posty

Gość jestem bez sensu

mam ostatnią okazję do zawarcia znajomości z facetem, do którego wzdycham bite dwa lata. stwierdziłam, że czas zaryzykować i albo się zapoznać, albo zostać odesłaną na bambus i wtedy cała moja miłość do niego mi przejdzie jak ręką odjął. oba rozwiązania będą dla mnie zbawcze. miałam miliony podejść, których nie wykonałam. ile razy go mijam, tyle razy zwykłe "cześć" ciśnie mi się na usta, ale co najwyżej lekko się uśmiecham i wgapiam jak ciele w malowane wrota. a on raz ucieka wzrokiem, raz podtrzymuje spojrzenie, raz w ogóle ma na mnie wyjebane, innym razem sam spojrzy pierwszy, raz się zachowuje jakbym miała go zeżreć, innym razem jakby chciał się zapoznać i tak się bawimy już jebany drugi rok, więc czas to skończyć. czy ktoś był w podobnej sytuacji i ma jakąś koncepcję na zagadanie do faceta? przecież nie spytam go o godzinę :o

Gość Karooolinka
Eh, no wiec zagadaj do niego nawet czesc :) nie boj sie, nie zje Cie ( mam nadzieje ale gwarancji nie daje) powiem Ci tylko tak: masz jedno zycie, szans wiele ale niektore nigdy sie nie powtarzaja. swiat nalezy tylko do odwaznych..

Gość beatka ze wsi
spadaj