Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytannnko

Ile najlepiej powinien ważyć facet 165cm wzrostu?

Polecane posty

Gość bgnynj
facet zaczyna się od 175 cm a 1165 to nawet u kobiety niedużo, średniawo wręcz więc tak czy się jesteś karzełkiem 🖐️

Gość bgnynj
* 165

Gość IMO13831
Pocieszyć? Jak?! Że nawet jeśli jakimś cudem zdobędą wysoką 'laskę', to i tak nie zdołają jej zaspokoić ze względu na ogromną różnicę w wielkościach narządów rozrodczych?!

Gość taka wysoka to nawet
do loda ma problemy sie schylic o innych pozycjach mowy byc nie moze :D

Gość lkfdgfg
to wytlumacz mi czemu w takim razie wszystkie modelki i miss sa wysokie??? nic nie mam do niskich dziewczyn, ale meskie karzelki mnie smiesza hahahaha

Gość ehuuuuuuuu
modelki i miss są wysokie ,bo takich osob jest mniej w spoleczenstwie gdyby wszystkie mialy 180 to braliby te najnizsze, bo oryginalne no i wysoka kobieta wygląda jak chłopczyca, a tajemnicą nie jest ze 90% projektantów to geje ;)

Gość lkfdgfg
jakos modelki nie maja problemow ze znalezieniem sobie facetow, miss tez sa powyzej 170 cm i sie slinicie na takie laski, tylko prawdA jest taka za tak miss nie brala by sie za karzelka

Gość nizutkie sa super
mozna je nosic na rekach a z taka zyrafa to moge zrobic? chyba conajwyzej zagrac w kosza :classic_cool:

Gość mój w zeszłym roku miał
lkfdgfg- oj dziewczyno musisz mieć straszne kompleksy - pewno jestes żyrafą jakich mało i ryjesz beretem wszystkie sufity- widać że ci się we łbie od tego poprzewracało hahahahha

Gość IMO13831
lkfdgfg "jakos modelki nie maja problemow ze znalezieniem sobie facetow, miss tez sa powyzej 170 cm i sie slinicie na takie laski, tylko prawdA jest taka za tak miss nie brala by sie za karzelka" Wiesz - nie każda wysoka może być "miss". Na jedną wysoką, ładną miss przypada milion wysokich przeciętnych, które mają dokumentnie przejebane. Nie opieraj swoich teorii na wyjątkach.

Gość avp 2
zauwazylem ze najwieksze branie maja dupy 160-167 cm i to u tych wysokich i niskich. I cos w tym jest bo rzeczywiscie takie kreca najbardziej, przy czym b wazne jest tez cialo, czy ma fajna dupke, cycuszka, talie..

Gość lkfdgfg
no to sie bierzcie za tych kurdupli, nic mi do tego, nie sa w gronie mojego zainteresowania. nie uwazam ze kobieta od 170cm ma przejebane, przejebane ma taki wypierdek 165 , pozdrawiam.

Gość OneTwo
Modelki z wybiegów wyglądają żałośnie. Nie chodzi tu nawet o wzrost. Bardzo często są, bardzo słabo wyposażone. Nie mają ładnie zaokrąglonego tyłka, uda są niemal równe łydkom tak, że pies budą przebiegnie, biodra też raczej męskie przypominają, daleko im do kobiecych obłości, talie niemal równe biodrom. O cyckach to jakby projektanci zapomnieli. Porównanie, a może też niech będzie jakieś żałosne. Kobieta z klasyczną figurą klepsydry, czyli z kompletem drugorzędnych cech płciowych, to jak Aston Martin. Typowa modelka, to jak tani samochód w najuboższej wersji. Wiem, że kobiety będą się sprzeczać, ale wynika to z łatwości manipulowania kobietami przez media. Te ostatnie wbiły kobietom, taki wzór sylwetki i wszystko inne uważają za paskudne. Można to porównać do modnych ubrać, chociaż czasami kobiety wyglądają w nich komicznie, teatralnie to z uporem osła będą je nosić. Jak dla mnie to Bar Rafeli jeszcze się ostała z tych kobiety pełnych seksapilu pracujących w tym biznesie.

Gość IMO13831
lkfdgfg "no to sie bierzcie za tych kurdupli, nic mi do tego, nie sa w gronie mojego zainteresowania. nie uwazam ze kobieta od 170cm ma przej**ane, przej**ane ma taki wypierdek 165 , pozdrawiam." Trochę kręcisz. "Facet" 165cm jest odpowiednikiem "kobiety" 180cm+ (nie 170), a taka tyka MA przechlapane. Do tego dochodzą obcasy i zostaje tylko szukanie myłości pod szatniami koszykarzy. :classic_cool:

Gość moze przyklad nie na miejscu
malgorzata dydek czy komus stad taka kobieta sie podobala?

Gość lkfdgfg
nie mam 180+, powiedzmy ze sie mieszcze w przedziale 170-180 i nie uwazam ze mam przechlapane :) ale sobie miej te swoje teorie, nic mi do tego, w odroznieniu od ciebie mam sie dobrze :)

Gość coraz wiecej bab ze wzrostem
i waskimi biuodrami rodem z faceta. Ohyda

Gość takie powyzej 170
juz traca chlopczyc , brak cyca brak tylka podstawowych atutow na ktore faceci zwracaja uwage :O

Gość lkfdgfg
a kto tu mowi o dydek??? ale jezeli o niej mowa, to tez miala meza i chyba fajne chociaz krotkie zycie. ale zauwazylam ze na kafe czesto sa obrazane laski 170-180 i nazywane wybrykami natury itd

Gość Imo to koles 175 jest odpowied
nikiem jakiej laski wg ciebie?

Gość IMO13831
"Imo to koles 175 jest odpowied nikiem jakiej laski wg ciebie?" Ktoś nie załapał sensu mojej wypowiedzi...

Gość bernernika
facet ahaha 165 ahaha facet ! ahahah a to dobre :D

Gość i tu sie sprawdza takie przysl
JAK ROZUM ROZDAWALI, TO ONA STAŁA W KOLEJCE ZA WZROSTEM :classic_cool:🖐️

Gość laska 170+
"laska" 170 i wiecej bhehehe niezly zart :D

172 i jestem z tego cholernie dumna :) A niskimi gardzę, wyglądają śmiesznie jak gremliny 🖐️

Gość i tu sie mylisz
nawet na pluc na ciebie jest mi szkoda :classic_cool:

Gość IMO13831
SHUT THE FUCK UP "nie jestem żyrafą..." "mam 174 cm..." "nie jestem żyrafą..." "174 cm..." "NIE JESTEM ŻYRAFĄ..." ----------------------------------------- Niuńka - prędzej czy później pogodzisz się z prawdą, ale to przychodzi z wiekiem. ;)

Gość IMO13831
Martva - a Ty czemu masz zdjęcie Noxi w stopce?