Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asik78

ja i ... on jak to zrobić

Polecane posty

Gość Asik78

Cześć. Potrzebuje pomocy, poznałam w pracy fajnego, dojrzałego- 55 lat- mężczynę wiem doskonale że jest wolny - więc mam pewność, że nie rozbije żadnej rodziny ani związku. Mężczyzna ten wysyła mi drobne i miłe gesty zainteresowania, ale robi to bardzo powoli...a ja jestem niecierpliwa :) jeśli się kimś intersuje to lubie to okazać i mieć wyłączność :) poza tym uważam, że dwoje dorosłych ludzi nie musi ograniczać się tylko dospotkań w pracy, tęskno mi do czasu spędzanego prywatnie z mężczyną. Poradźcie, jak go ośmielić i "zmobilizować" do działania żeby wejść w wazę związku, w którym dopiero wszystko może się wydarzyć??

Gość Palihuana
Jeśli bezpośrednio sie ociąga, to może będzie śmielszy np. na gg? Czasami facet potrzebuje mieć wyraźny dowód, że budzi zainteresowanie i nie wystarczą mu gesty lub spojrzenia, bo często są zwodnicze ;) Chyba powinnaś sama zainicjować coś. Zachęć go może słowami? Zapytaj, czy Cię lubi, jeśli dasz radę, lub zapytaj go, dlaczego zrobił taki czy inny gest w Twoim kierunku? Zaproponuj może kino? Czasami cięzko się przełamać.

Gość Asik78
Zrobiłam ten pierwszy krok, zaproponowałam spacer i kawe, ale nastała cisza, odnosze wrażenie że się przestraszył - "schował do swojej skorupki".