Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Silvia0

Depilacja okolic intymnych. Ciemne włosy :( POMOCY!

Polecane posty

Mam dość głupi problem. Mam prawie 21 lat. Moje włosy łonowe są bujne, grube i ciemne :( Jeszcze nie uprawiałam seksu, ale niedługo zbliża się ten pierwszy raz w związku z czym mam obawy. Goliłam je czasami dla własnej wygody. Próbowałam już dobrej golarki + pianki do golenia i kremu do depilacji. W pierwszym przypadku zawsze jest fatalnie. Nawet jak je zgolę to i tak je widać, a w dodatku robią się małe ranki obojętnie jak się staram i jak dobrej golarki użyję... Na dodatek zgolone ciemne włosy jakby prześwitują przez bladą skórę i fatalnie to wygląda :( Na drugi dzień włosy już odrastają... Z kolei krem do depilacji działa jakoś niedokładnie, pozostawiając część lub kawałki włosów i nadal jest ten efekt prześwitujących włosów przez skórę... Chyba jedynym wyjściem byłoby wyrwanie każdego włoska z cebulką, ale jak? Oczywiście wszystkiego nie golę, tylko tak żeby było ładnie.

Gość ona_236_
Może pasta cukrowa lub wosk u kosmetyczki

Gość Silwia
Na dodatek włoski wchodzą mi do tipki powodując takie podniecające łaskotanko, trochę posmyram, i cała robię się mokra, dodam do tego że feromony ze sromu i pohfy bardzo przyciągają potencjalnych odbiorców.

ona_236_ dzięki za radę. Pierwsze słyszę o tej paście cukrowej, nie wiem czy to się nadaje do mojego przypadku ale poczytam o tym. A co do kosmetyczki to się trochę wstydzę... Gdzieś kiedyś przeczytałam wypowiedź kobiety, która wyrywała sobie włosek po włosku pincetą i że teraz jest super i włoski rzadko odrastają.. ale dla mnie to jakaś masakra i tortura.

pastę cukrowa używasz podobnie jak wosku u kosmetyczki, jest tylko mniej bolesna, a pęsetka to robota głupiego

Gość najlepszy jest laser
:)

Gość Silwia
Przełamałam się. Wyrywam sobie włoski pensetą i nawet wam muszę powiedzieć że to nic nie boli, doznaję podnieconka że cipka robi się wilgotna i wydziela więcej zapaszku. Rrrrr..

Nie wiem czy on lubi, ale z tego co czytam większość woli schludne i ogolone. Nawet nie chodzi mi o to żeby jakiś tam paseczek wycinać, tylko wyciąć tak naokoło i tam gdzie nie powinno tego być.

jesli nie bedzie mu sie podobało to będziecie się zabawiać w salon fryzjerski, polecam! ;)

Gość Silwia
Zraził się włoskami :( Powiedział też że się za rzadko poooodmywam i lipa. A włoski tak łaskotają..

:O 🖐️ Jak chcesz się ogolić to zrób to dla siebie, a nie dla jakiegoś pacjenta, który i tak cię zostawi. Schludna tzipa to czysta tzipa.

Gość Silwia
No niestety już mnie zostawił, ale sama robię sobie minecie tylko trochę włoski szarpią ozorka.... >.

Gość fukushimo37
pokaz mi zdjecie to ja doradze co zrobic !

Gość Silwia
Zjarało się..

Gość brzydka rura z ciebie
po takim goleniu wiem coś o tym, bo moja była dziewczyna, też tak głupio myślała i golenie myszki uważała za swój obowiązek, chociaż jej to nie służyło wcale. Tak jak u ciebie sina picza była i podrażnione całe te okolice - wyglądało to, jak by dostała tam solidnego kopa, a na następny dzień był okropny jeż, jak papier ścierny. Pierwszy raz o mało sobie fiuta nie poobcierałem. Powiedziałem jej więc, to co myślałem, że prawdziwe kobiety nie muszą się wstydzić swojego ciała i zarośnięta myszka doda jej tylko kobiecości i atrakcyjności. O tego momentu nie widziałem u niej nawet chęci złapania za maszynkę. I tak jest super.

Gość kih
kwoka z tak ciemnym zarostem rownie ladnie wyglada gdy jest przystrzyzona na ok5-6mm, co do golenia to odradzam bo mialem kiedys wlasnie laske i gdy sie ogolila to cipa byla cala w czarne punkciki i ochydnie mi sie ja lizalo, agdy miala lekki zarost bylo ok. jaeszcze jedno laski z ciemnym zarostem maja wlosy az w rowie od dupska wiec tam koniecznie wygol bo wyglada to obrzydliwie!