Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaq nie znam

A WIECIE ZE W HOLANDI DAJA MIESZKANIE ZA DARMO JAK POLAC SPLODZI DIZIECKO TAM?

Polecane posty

Gość jaq nie znam

masakra jakie prawo..ze tez w polsce tak nie ma..:( jak moja kuzynka wyjechala do pracy tam i jej chlopak jej zrobil bachora to dostali mieszkanie ..

Gość kksdsds
no

Gość asdfasfsffffffffffffffffffff
To ja tam jadę ;)

Gość trzeba być bardzo biednym
żeby rodzić dzieci za mieszkanie :)

Gość wrednamalpa26
czemu biednym, jezeli para planuje dziecko a cale zycie wynajmuja mieszkanie bo nie stac ich na kupno swojego, to czemu nie mieli by skorzystac, skoro polska nie potrafi zatroszczyc sie o swoich obywateli to niech to robi np holandia

Gość oijioj
wiem, mnostwo polakow, ktorym nie chce sie pracowac tak robia, rozmnazaja sie jak wsciekle swinie i nie pomysla nawet o pracy

Gość wrednamalpa26
a myslisz ze pracujac w polsce kazdego stac na wlasne miszkanie

Gość oijioj
wredna malpa, wyobraz sobie, ze teraz wszyscy obywatele by stwierdzili, ze w sumie po co sie uczyc i pracowac, skoro inni dostaa to samo za darmo i teraz wszyscy staraliby sie o takie mieszkanie. Myslisz, ze kraj dalej by sie tak troszczyl o swoich obywateli?? W Holandii tak jest, bo nikt minimalnie ambitny nie wpadlby na to, aby nie pracowac i korzystac z tej pomocy, tak robi tylko margines spoleczny i...POLACY.

wez nie pisz takich bzdur jestem związna z holandia dobre pare lat i takie bzdury to tylko polacy wymyslaja mozesz dostac jak sie starasz o mieszkanie spoldzielcze ale czekasz powiedzmy pare lat na nie i to zalezy od okolicy, a nie ze dziecko sie urodzi i mieskzanie daja przy wypisie ze szpitala ....

Gość oijioj
nigdzie na swiecie nie jest tak, ze ktos ma zagwarantowane mieszkanie. Ludzie biora kredyty na 40 lat, aby miec swoje 4 sciany, a kombinatorzy wyciagaja tylko lapy po to co jest darmowe.

Gość a za drugie jest drugie m?
Bo w sumie można by natrzsakać trójkę: dwa mieszkanka podnająć, a w jednym mieszkać.