Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielony kot1234

ALKOHOL i....... Ciąża!!!!

Polecane posty

Gość zielony kot1234

Witam. Dziś dowiedziałam się że jestem w ciąży ( wiem -wielkie szczęście:)) ALE przez ostatnie tygodnie bardzo często chodziłyśmy z koleżankami 'na drinka' i na imprezy, zdarzało się, że paliłam papierosy i piłyśmy alkohol naprawdę w dużych ilościach :/. W ten weekend również byłyśmy na imprezie i oczywiście ten sam scenariusz... drinki, whisky... Upiłyśmy się w sztok ( podkreślę że naprawdę mogę dużo wypić) Do lekarza jestem umówiona dopiero za kilka dni, odchodzę od zmysłów nie wiem co robić.... Nie wiem jak długo to trwa, ja miałam urlop więc często imprezowaliśmy. Boję się że to zaszkodzi maluszkowi... Taka sytuacja nigdy by nie zaistniała gdybym wiedziała o ciąży... Jestem kłębkiem nerwów proszę o poradę, nie mam nawet kogo o to zapytać...

Gość nikt ci nic nie odpowie
to jest jak loteria. ja piłam jak nie wiedziałam że jestem w ciąży, do tego brałam antybiotyki i byłam 2 razy na prześwietleniu, a dziecko zdrowe jak rydz, ale gwarancji ci nikt nie da

Gość Zielony Kot1234
Proszę napiszcie coś!

Gość fhdxx
moja koleżanka też nie wiedząc, że jest w ciązy popiła.. i to mocno no i córa zdrowa :-)

Gość loteryjka
Nie pij nigdy więcej w ciąży! I będzie dobrze, wiesz ile matek pije na umór w ciąży? Sama znam kilka, ale TY TEGO NIE RÓB. Myślę, że będzie ok, nie panikuj, bo to bardziej zaszkodzi dziecku.

Gość ewfwefwef
wazne jest w ktorym tygodniu pilas, w ogole alkohol w ciazy zakazany. ciezko przewidziec, ale powiedz lekarzowi jaka sytuacja http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4860973 nikt ci nie da gwaracji, u jednej dzieciak urodzi sie zdrowy a u drugiej po jednym piwie chory