Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukającawózka

Jaka marka wózka?

Polecane posty

Gość szukającawózka

Szukam dobrego, solidnego wózka. Jakie marki polecacie? Cena nie gra roli ale tez nie chce wydać majątku.

Gość gość
Ja mam z karexa baby sportive :)

Polecam JEDO. Ma duza gondole (ok 10cm dluzsza od innych). Dwa kierunki jazdy (tyl i przod). Duza i wygodna spacerowka. Duza torba na zakupy. Pojemna torba na pasku. Jedyna wada to waga (ok 14kg).

Witam Polecam Xlander XA. Wg mnie nie ma lepszych wózków. Wprawdzie troche kosztują bo jest to wydatekdo 2000 zł ale się opłaca. Są to wózki mało awaryjne bardzo wygodne dla dziecka pakowne i super lekko się prowadzą. Jak byś się zastanawiała nad xlanderem polecam allegro można w ciekawych cenach dostać tam te wózki ja kupiłam za 1000 zł A odradzam maclaren delikatnie mówiąc dziadostwo.

Gość szukającawózka
Dzięki za odp :)

Gość mamamamam26
zależy kiedy rodzisz - w jakiej porze roku - ja jabym rodziła w lato to bym gondoli nie kupowała - spacerówka i gondola taka wykładana do środka wystarczy, i zalezy gdzie mieszkasz - w bloku to wózek lekki musi być - a domu prywatnym moze ważyć ile chce - na wsi muszą być duże pompowane koła - w mieście koniecznie przednie skrętne - na wieś niemuszą byc - ja mieszkam w małym mieście w domu - urodziłam w październiku i mam 3 częściowego jumpera x i bardzo sobie chwale - świetnie się prowadzi - gondola super i nie ma potrzeby większej bo dziecko i tak długo w niej na leżąco nie pojeździ - mój zaraz na wiosne przeszedl do jeżdżenia w foteliku samochodowym wpiętym w stelaż - miał pozycje półleżącą a jednocześnie był zachwycony bo widział wszystko - a w okolicach 6 miesięca przeszliśmy na spacerówkę i uważam że jest super - dziecko dobrze siedzi, nie ma szans wypaść - ja małego nawet nieprzypinam bo jest tak fajnie dopasowane siedzonko i barierka - wózek jest polski, cena ok

Gość frychu
powiem jakiego nie kupowac - sam kupilem karex baby sportive i zaluje kazdego dnia kola sa tak twarde ze dziecko skacze przy kazdym najmniejszym dolku pomija fakt ze lezy glowa w dol!!! konstrukcja tego cuda sprawia ze kraweznik wysokosci 3cm skutecznie nas ztrzyma. Poza tym wozek jest ciezki i nieporeczny jak jakis czolg a sprobujcie go wlozyc do bagaznika - ile ja przeklenstw zuzylem!! musialem w koncu kola odczepic jesli macie dodatkowe kilkaset zlotych to nie zalujcie i kupcie cos drozszego zamiast tego syfu

Gość cukruweczka
Graco ma fajne wózki, sami mamy od dawna Evo tej firmy i chwalimy sobie. Sporo znajomych ma też taki model, nie że się zapatrzyłam:) Bynajmniej jest lekki, dobrze się nim jeździ no i co mnie kupiło- pojemny kosz na zakupy i torba z przewijakiem w gratisie:)

Gość gość
Najlepsze moim zdaniem sa wozki Emmaljunga! Sprawdzaja sie nawet w trudnych warunkach (a w Pl czesto je mamy), w sniegu i na plazy. Gondola gleboka, a wersja spacerowka ma tak zamykana budke ze nie straszne zadne slonce, wiatr czy deszcz. Nie jest ciezki. Jak dla mnie ma same zalety. My mamy wersje City Cross. Polecam!!

Gość gość
Tu juz ktos wspomniał o firmie Graco. Według mnie tez robi bardzo dobre wózki. Pierwszy wózek Graco mielismy kilka lat temu dla synka, odkupiony od znajomych po ich dzieciaku. Słuzył nam do końca, nawet go odsprzedaliśmy. O czymś to świadczy bo wózek przeżył 3 dzieci. Teraz jak urodził się Antos też kupiliśmy Graco ale Evo.I jak dotąd ok.