Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rossinka

Ciuszki dla córeczki na lato 0-12 sporo 3-6 oraz 6-9 miesięcy. ZAPRASZAM

Polecane posty

ładne masz te ubranka :)sukienka w grochy mnie tak urzekla,ze gdyby nie to ze na moja corcie bedzie za mala to bez wahania bym kupila:D

Dziękuję :) sama się napaliłam na tę w grochy mimo, że była na styk i koniec sezonu hihi. No i zapraszam do oglądnięcia, może ktoś coś upatrzy dla swojej pociechy :) ceny ja już pisałam do uzgodnienia Podaję mój e-mail zainteresowanych proszę o kontakt: rossi83@o2.pl

Gość juppppp...
do góry ;)

Gość misieniechcelicytowac
Wszystko byłoby super jakby to nie była licytacja,sory ale np ja wole KUP TERAZ bo nie mam czasu żeby siedzieć i czekać az aukcja bedzie sie konczyć,podoba mi sie-kupuje za cene która chcesz, może jak ktos ma czas i nie ma co robic bedzie pamietac ze aukcja zakonczy sie w jakim tam czasie, juz dużo rzeczy kupilam na allegro uzywanych i ładnych,ale szkoda ze tak malo jest za KUP TERAZ.

Gość aluniaaaaaaa
Zdradzisz mi z jakiego programu robisz te aukcje???

Gość smietnikk
Śliczne masz te ubranka. Szkoda że mam synka :(

'KUP TERAZ' mogę dodać nie ma problemu tylko poprostu napisz jak jesteś zainteresowana, które aukcje Cię interesują. Jak wystawiałam aukcję nie mogłam wpisać kwoty "kup teraz" ne wiem dlaczego (aukcja z licytacją z opcją kup teraz) napisałam do allegro ale cisza na ten temat.

No niestety, allegro ma problemy techniczne i dlatego nie mogę dodać kup teraz jednak gdyby ktoś chciał kupić wcześniej - nie ma problemu wystarczy napisać na pewno się dogadamy :)