Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PanSocjolog

Deficyt dziewczyn w Polsce

Polecane posty

Gość PanSocjolog

Witam Ostatnio zauważyłem dość nieciekawe w skutkach zjawisko. Polki wyjeżdżają i wychodzą za obcokrajowców i to masowo. Widzę to po moich dawnych koleżankach z których większość już siedzi za granicą. Tymczasem koledzy nawet jeśli wyjeżdżają za pracą to góra po dwóch latach wracają i nie przywożą ze sobą żony etc. Często powodem ich powrotu jest to, że za granicą czują się bardzo samotni. W Polsce zawsze rodziło się więcej chłopców niż dziewczynek. To że mamy więcej kobiet jest efektem pewnego zafałszowania danych spowodowanych znaczną różnicą pomiędzy długością życia poszczególnych płci. Kobiety żyją dłużej. Wystarczy przejść się po cmentarzach i popatrzeć ile kto żył lat jeśli mi nie wierzycie. Dochodzi więc do dość nieciekawej sytuacji w której młodzi polscy mężczyźni nie mogą znaleźć sobie partnerek. Część z nich pewnie się z tym pogodzi. Ale są też tacy, którzy nigdy nie zaakceptują faktu, że są gorsi. To, że ostatnimi czasy coraz więcej morderstw, gwałtów, wyroków za stręczycielstwo, nagabywanie, a nawet pedofilię nie jest wynikiem zbliżającego się końca świata jak niektórzy popaprańcy próbują wieszczyć. To jest wynik niekontrolowanych migracji społecznych, dość nieciekawej sytuacji mężczyzny polaka na europejskim rynku matrymonialnym i pogłębiającą się frustracją męskiej części społeczeństwa. Kraj bez kobiet to kraj pełen agresji. Oby szybko coś zmieniło się na lepsze, bo ciężko będzie tu żyć. Pozdrawiam

Gość IMO13831
Dobrze, że chociaż ciapaci nie narzekają na brak cipki, bo nasze 'panie' z radością im jej dostarczają. ;)

Gość IMO13831
hailie "Trzeba siać, siać, siać" A raczej sprowadzać, sprowadzać, sprowadzać... ...panie z europy wschodniej i Azji, które jeszcze nie mają we krwi tyle kurewstwa. :classic_cool:

Gość gdgsgsgrs
bredzisz Panie Socjolog

Gość ogólnoswiatowo
jest wiecej mezczyzn niz dziewczyn... Ja siedze za granica od dziecka, juz 14 lat, ale znalazlam sobie chlopaka z polski, i przyjechal tu do mnie za grnice...

To się zmieńcie na lepsze, bo jesteście z dvpy. Mój facet to chyba wyjątek :)

Gość PanSocjolog
to widze potwierdzasz to co napisałem ;]

Gość IMO13831
Pozwolę sobie zacytować swoje słowa: "A raczej sprowadzać, sprowadzać, sprowadzać... ...panie z europy wschodniej i Azji, które jeszcze nie mają we krwi tyle k**ewstwa." Kurwami takimi jak Martva/Noxelia. :classic_cool:

Gość PanSocjolog
do Martva problem w tym, że wielu porządnych facetów nie może znaleźć kobiety zachodzę w głowę w jaki sposób oni mieliby się zmienić na jeszcze lepsze zauważyłem też że kobiety gloryfikują beznadziejne przypadki, np zauważyłem że imponuje wam jak facet łamie prawo. To degeneracja. Niedługo porządnych facetów nie będzie bo ci którym się nie wiedzie w miłości ześwirują ;] Polska będzie krajem Dexterów i psychopatów. Myślę, że za niedługo ukraińska i rosyjska mafia będą próbowały nam "pomóc" sprzedając polakom dziewczyny z rosyjskich sierocińców (takie bez rodziny, których nikt nie będzie szukał) Myślę, że chętnych na zakup nie zabraknie.

Dodam, iż IMO to zgorzkniały prawiczek. Teraz pewnie każdy zrozumie, skąd jego radykalne poglądy :) 🖐️

Ja wolę swojego szalonego faceta, niż snoba i buraka. A wielce wykształceni i niby porządni właśnie tacy są. W dodatku nudziarze.

Gość IMO13831
Noxa - o ile mnie pamięć nie myli, to "Twój" fagas wyjechał do Anglii i ma Cię w głęboko dupie. :D

Nie tylko mnie, ale i całą swoją rodzine :) Ale to było pół roku temu, teraz mam ukochanego :*

Gość IMO13831
Martva "Nie tylko mnie, ale i całą swoją rodzine" A niedawno pisałaś, że nie jesteś Noxelią. :D:D:D:D:D

oj wypierdalaj bo kazdy topik niszczysz i trzymaj sie z daleka ode mnie zegnam

Gość edfr4
noxelia sie zapomniala :D

Gość IMO13831
edfr4 "noxelia sie zapomniala" Tudzież tabletki zaczynają puszczać. :D

Gość Zuzanna Ameliiiia
Masz niewlasciwe dane: Polski wyjezdzaly i to masowo ale do pracy. Tak samo jak Polacy.Wyjechalo tez sporo rodzin. W kazdym kraju rodzi sie statystycznie wiecej chlopcow. I skad wziales to ze w Polsce jest coraz wiecej przestepczosci?

Gość IMO13831
Zuzia - wiesz o co Cię teraz 'poproszę'? ;)

imo mnie tak wkurvia ze to jest nieporozumienie ten smiec nigdy nie znajdzie kobiety bo sie zachowuje jak przyglup pewnie jest brzydki, maly i syfi [czesc

To ciewkawe bo ja na ulicach, w pociągach, widzę zawsze więcej kobiet niż mężczyzn. Gdzie ci mężczyźni? prawdziwi tacy? "A raczej sprowadzać, sprowadzać, sprowadzać...panie z europy wschodniej i Azji, które jeszcze nie mają we krwi tyle k**ewstwa" ukrainki i rosjanki to dopiero materialne kurwy, azjatek jest mniej niż azjatów, zwłaszcza w chinach, pozatym i tak by nie spojrzały na polaka, tam mają inne kanony piękna.

Gość Zuzanna Ameliiiia
IMO - miales narysowac swoj autoportret

Gość IMO13831
Zuzanna Ameliiiia "IMO - miales narysowac swoj autoportret" I narysowałem, ale nigdzie nie mówiłem, że go zobaczysz. :classic_cool:

Gość Zuzanna Ameliiiia
IMO - naprawde bardzo ladnie rysujesz. Podoba mi sie /powaznie/

Gość IMO13831
Zuzia - dzięki, ale uważaj, bo wiesz - EGO. ;)

Gość Zuzanna Ameliiiia
IMO - ego przezyje.