Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana narzeczona

moje nogi... jak myślicie powinnam schudnąć ?

Polecane posty

http://w228.wrzuta.pl/obraz/6lU9K5Y6wDB/dsc_0004 waże 55 kg przy 174 cm wzrostu, tak bynajmniej mam w dowodzie mam grube nogi ? aktualnie jeżdze na rowerku do ćwiczeń, regularnie myśle że muszę zeszczupleć z ud oczywiście.....

Gość taksometrykowica
Bynajmniej uważam że masz dobre nogi. Ćwicząc nie zeszczuplejesz. Musiałabys nie jeść i ćwiczyc wtedy schudniesz ale w całym ciele nie koniecznie w nogach. Jak bedziesz tylko cwiczyła to moga ci sie zrobic miesnie i bedziesz wygladała jeszcze grubiej.

Gość wg mnie są ok, nie powinnaś
z nich chudnąć. Ja sama chciałabym mieć takie nogi, naprawdę :)

Gość tylko mądre dziewczyny
bynajmniej są zgrabne :P

dyrektore - tak wiem , zrobiłam błąd, zauważyłam, ale już po fakcie, wybacz :D oświeć mnie , co to są "laćki" ? jestem wegetarianką. ogólnie mam szczupłą sylwetkę, zawsze taką miałam, mało jadam, zwłaszcza podczas upałów, które ostatnio panowały aczkolwiek czasami pozwalam sobie na pizze czy też jakąś zapiekanke i ćwicze, ćwicze, dziennie spalam jakieś 200 - 300 kcal na rowerku do ćwiczeń

Gość Revenge will be mine
Mnie się bynajmniej podobają ;)

Gość 25latekk
koorwa mac kolejna osoba nie znajaca znaczenia pisanych przez siebie slow- bynajmniej. zaczyna mnie denerwowac

dobra, nie czepiajcie się już , czasem zdarza się każdemu popełnić błąd :) pytam wyłącznie o moje nogi moi drodzy :)

Gość tylko mądre dziewczyny
bynajmniej powinieneś tu przebywać w takim razie :classic_cool:

Gość coz za debilna
niby zgrabne bynajmniej nie ładne ;)

Gość eloelo 320
bynajmniej jedna kafeterianka z ladnymi nogami :)

nogi jak nogi, mi sie nie podobaja, ale to chyba kwestia zdjecia :) nie powinnas schudnac

Gość coz za debilna
dużo tu kafeterianek, bynajmniej ładnych:)

Gość hir
popracuj nad lydkami bo teraz wygladaja jak oskrobane marchewki!

Gość malo tego.....
nie wiem jak wam, ale mnie sie nogi te podobaja, sa pienkne. Bynajmniej ja tak uwarzam i nie zmienie opinji, pomimo tego, rze jakos dziwnie, bynajmniej dla mnie, te nuszki wygladaja na nuszki Jennifer87. Wienc dajcie sobie spokuj jusz zazdrosnicy, ze niby nogi ma kszywe czy tesz grobe, bo muwiac w taki sposup, tylko dajecie dowut temu, rze nic innego nie umicie tylko jat lac.

Gość taka 20
cieszę się, że tyle pozytywnych opinii, bo... mam prawie identyczne nogi :D ja mam 159-160cm wzrostu, ważę tak 47-48,5kg (zależy na czyjej wadze:P) i jestem szczupła, niektórzy twierdzą, że chuda, ale powiem Wam, że to nie do końca jest tak, jak widać "po okładce". 1. cały czas chodzę z wciągniętym brzuchem (inaczej spokojnie mogłabym mistyfikować ciążę:O). nie żebym miała tonę sadła :P ale jakoś tak.. nie wiem, może to przez krzywy kręgosłup? i ten brzuch mi tak wystaje? :( 2. nogi też są ok, ogólnie zgrabne i lubię je, ALE... widać tłuszcz, jeszcze trochę czasu i pewnie pojawi się cellulit(is?) czy jakieś tam goowno, mam skórę tak jakby.. rozstępy :o na udach tylko. szkoda gadać. mniej jeść, serio muszę do tego wrócić, trochę zaniedbałam swoje postanowienia żywieniowe, zła jestem na siebie :o ok! od jutra zmiana! :) Autorko - też jestem wegetarianką :) już 33 miesiące :classic_cool: :D