Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Milosz z Maszewa

Edyta Herbuś, jest typem dziewczyny który mi się podoba.

Polecane posty

Ona jest jak anioł, młoda, zwiewna i o niewinnym wyglądzie. Jej usta są ponętnne a oczy zmysłowe jak wino. Sylwetka spręzysta i wysportowana . Piękna jest Edytka.

mi sie tez bardzo podoba a jestem full in love w podobnej kobiecie : ) szkoda ze takie patrza tylko na wysokich dobrze uformowanych przystojniaków :D

Edyta jest piekna i to nie tylko moje zdanie . już nie raz spotkałem się z takąopinioł. Ona ma takie pieknie zgrabne nuzki a te jej małe ksztaltne stupki i równe paluszki.

Mnie się podobała kiedyś, ale z biegiem czasu gust powinien stawać się coraz lepszy.

Gość Miłłosz z Maszewa
Urodzilem sie w Harcegowinie.Bylem nastolatkiem kiedy kawalek meteorytu spadl prosto na moja glowe podczas wedrowki do pobliskiej piekarni po czerstwy bochenek chleba , od tamtego czasu chodze do tylu , spiewam mongolskie piosenki ludowe i chodze z czapka Pay smerfa na glowie :o

Gość prawdaXXXXX
jej oczy to tona tuszu i sztuczne rzesy :D a tak w ogole jest głupiutka i tylko fikac potrafi, haha

Gość i hate that one
Chyba sobie jaja robicie?!!!!!!! Herbuś ma fatalną figurę-krótkie nóżki,brak wcięcia w talii,barczyste ramiona,wielką głowę i nie ma szyji. Jest strasznie nieproporcjonalna.

Gość i hate that one
Cycki ma,ale powiększone od jakiegoś czsu. Nos ma szkaradny,ogólnie z twarzy Fiona.

Gość spyutnikpijany
i placze bo ja trelinski zaraz rzuci hahhahaaaaa

Gość i hate that one
Nie hahahha,tylko to jest prawda. wiesz jaką ona ma ksywę w sieci? Edyta ,,brak szyi'' Herbuś

Brak szyi? Buuu cha cha uśmiałem się jak norka. ja nie czytan tych co tak o niej piszą, przecież Edyta ma szyję i to normalną raczej dluższą niżjej brak , nogi ma niesamowicie zgrabne i w ogóle jest super piękną dziewczyną. Podobna jest z twarzy do amerykańskiej aktorki.

kobieta nie musi byc wysoka zapamietajcie to sobie : ) herbus ma ładna twarz a figure ma filigranowa i takie lubimy : )

miałam wątpliwą przyjemność poznać kiedyś tę panią. pozostańmy przy tym, że jest atrakcyjna i ładnie tańczy.

Gość i hate that one
Śmieszny jesteś...Nawet gdyby była podobna do jakiejś tam aktorki hamerykańskiej... to... so what?who cares? Zobacz sobie na to zdjęcie,tu idealnie widac jak ma zaburzone proporcje ciała: wielki łeb,brak wcięcia w talii,ramiona szerokie,niewidoczna szyja,brak bioder(figura kołek). Sam jestem facetem,ale ona dla mnie nie jest atrakcyjna.

Gość suvvvka
Potrafie do 10 liczycoraz i mam 10 zebow i z czego ja sie smieje ? :o

Czy nie macie wrażenia, że photoshop pomaga bardziej niż makijaż? Spójrzcie na zdj. bez przeróbki.

Gość i hate that one
Aaa i tu nie chodzi o wzrost,czy wysoki czy niskie,ale o PROPORCJE,można być koczkodanem i mieć 190 zm wzrostu,a można być super zgrabną z 155 cm. Po prostu u Herbuś są one skopane i wygląda groteskowo.

Gość lilialiliowalilialoliliowejlil
Herbus to brzydki krasnal,jest nieproporcjonalnie zbudowana.

Gość łołłołłołłoł
Brzydka jest.

Gość ddfdffg
ona jest straSZNIE niska, a po drugie ma twarz jak trol!!!!

jak slysze jej nazwisko to zawsze ryje ze smiechu z angielskiego to ta wlosisty krzak lonowy