Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewelka456

hula hop z masażerem czy to dobry spsób na plaski brzuch i boczki??

Polecane posty

co wy o tym myślicie? daje to takie zadowalające efekty? możne któraś z was ćwiczyła na tym?

Gość dfdsf
glupia jestes, dlatego nikt nie pomoze owszem daje efekty, ale musisz cwiczyc regularnie. na poczatku bedziesz miec siniaki i ciezko nauczyc sie tym krecic, bo jest ciezszy od zwyklego hula hoop. wazne tez jest odpowiednie dobranie wagi i ilosci kulek masujacych

a to jeszcze są różne wagi? myślałam że wszystkie są takie same;/ gdzie można takie hula hop kupić oprócz allegro.?

Gość KwIaT_JaSmiNu_21
moja kolezanka ma cos takiego i jej pomoglo w 100% !!! naprawde polecam widzialam ja PRZED i PO :) ale nie wiem gdzie ona to kupila :P

Gość dfdsf
glupia jestes i zadajesz glupie pytania, ale to juz stwierdzilam wyzej wpisz sobie w goole.pl hula hoop to ci wyszuka, jak klikniesz na shopping to zobaczysz w jakich sklepach mozesz kupic. mozesz kupic go w wiekszych sklepach sportowych. waga hula hoopu powinna byc odpowiednia do wagi twojego ciala. waga hh zaczyna sie od 800gr a konczy na ponad 4kg. zalezy tez od tego jak jestes wysportowana.chociaz dla poczatkujacych poleca sie hh o najnizszej wadze i pozniej co kilka mcy go wymieniac na ciezszy, az dojdzie sie do hh dostosowanego do swojej wagi

dfdsf dobrze że ty jesteś mądra naprawdę bogu dziękować.Ja ciebie nie obrażam więc daruj sobie i odczep się ode mnie.

Gość paniusia-dotiuszka
Ja mam takie hula hop. Na początku miałam siniaki, ba nawet wielkie wylewy podskórne ale teraz jest git. Polecam najpierw zrobić kilka brzuszków żeby rozgrzać mięsnie to nie boli tak bardzo. Ale to jest dla bardzo wytrwałych, nieprzyjemnie się tym kręci i teraz wyciągam go co 3-4 dni. Czy pomaga? Mnie pomogło, może bez szału ale brzuch stał się dużo jędrniejszy, straciłam 8 cm w pasie, ale z oponkami idzie już gorzej, straciłam 3 cm.

Gość paniusia-dotiuszka
aha, jak zamierzasz spędzić lato na plaży to sobie daruj w tym sezonie koło.

najbardziej mi zależy żeby pozbyć się boczków! ćwiczenia wiecie jak to jest na początku super ostro ćwiczmy a potem z każdym dniem się nie chce;/ kusi mnie żeby kupić to hula hop ale wiem jakie dokładnie.. a wy jak kupowałyście to sugerowałyście się waga?? a to nie jest tak im mniejsza średnica kola tym lepszy efekt?

hula hop zdecydowanie tak ale nie jestem przekonana czy z masazerem ;) ja cwicze na sportowym. Wazna jest regularnosc, dobrze sobie włączyć jakis film/serial i przy tym kręcić, czysta przyjemność. A na brzuch i boczki działa ;)

Gość podaj e-maila
dziewczyny a jak cwiczycie na tym hula-hop ? chodzi mi o ilosc minut na dzien.

Nawet regularne kręcenie zwykłym hula hop to świetny sposób na pozbycie się nieestetycznych boczków i ujędrnienie brzucha :) Oczywiście klucz tkwi w systematyczności. Mimo wszystko warto też zmienić dietę na lżejszą, a jeśli problem jest naprawdę uciążliwy, udać się po poradę do certyfikowanego lekarza medycyny estetycznej - oceni stan organizmu, doradzi i pomoże.

Popieram przedmówce ;) A jesli chodzi o pytanie 'podaj e-maila' to różnie, zależy od wolnego czasu w danym dniu, czasem 10 min, czasem 20, czasem 40, a czasem przez kilka dni w ogóle nic bo brak czasu na to nie pozwala. Różnie :)

@podaj e-mail, możesz ćwiczyć na hula-hop tyle minut ile dasz radę a zarazem ile możesz poświecić czasu. Efekt spalania tłuszczyku jest szybszy niż przy „standardowym wysiłku fizycznym, więc będziesz mogła również spalać w przyjemniejszy sposób.

Gość podaj e-maila
dzieki za odpowiedzi :)