Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieistotne!!

dieta Ducana=rak!

Polecane posty

Gość czoko24
colę light i inne napoje słodzone aspartamem dr dukan cytuje "zaleca" codziennie w nieograniczonych ilościach... a)ma to zaspokoić apetyt na słodkie b) w tej diecie nalezy ogólnie duzo pić a wielu osobom łatwiej pić colę niż czystą wodę tyle w tym temacie wyczytałam z książki "nie potrafię schudnąć" - biblii dukanowców:) a, i jeszcze zaleca spożywanie parafiny...nie znam sie ale miałam odruch wymiotny po przeczytaniu tych zaleceń:)

Gość czy to1 lub 2 ,,
osoby siedza na roznych nikach i pisza te bzdety?

Dzieki czoko :) Chociaz wolalabym pic herbate niz cole :) Fajnie ze jest taki topik -osoby zainteresowane same wyciagna wnioski Ja nie stosuje tej diety I nigdy nie bede :) Kazdy robi ze swoim cialem co chce :) jak chce :) I jak dlugo chce :) A zloty srodek zalecany jest we wszystkim Wspolczucia dla autorki z powodu choroby mamy Autorki pisala w dobrej intencji I wierze :)

Gość MILAGROSSSSSS
ja tą diete znam bo moja wspolokatorka o niej usłyszała i strasznie sie nakreciła... naprzynosiła książek tego doktorka i czytałyśmy razem... ja zrezygnowałam od razu, ale ona zachecona obietnica utraty 4 kg w tydzień postanowiła zacząć być protal... więc nakupiła sobie jajek, wedzonej makreli (smierdziało na cały pokój), otrebow, szynki itd. jadła to cały 1 dzień, 2 dzień podobnie, choc juz troche marudziła, ze ja głowa boli i ma mdłości... 3 nocy obudziła mnie nad ranem, że się bardzo zle czuje... cała była blada i ledwo stała na nogach... do tego wymioty, nawet po wodzie... potrzeba było paru godzin, aby wróciła do swiata zywych... lekarz powiedział, ze to przed ta dietę i ze jest ona naprawde niebezpieczna....

Gość hahahahaha111
ale pierdzielicie :P(

Gość hahahahaha111
moja ciotka , tez miala robic dukana ,ale sie rozmyslilam, i nie miala diety tylko mniej jadla, za 2 miesiace okazalo sie ze ma raka i co??????? gdyby zrobila dukana to by bylo ze przez diete ale nie zrobila i co???????????/ i okazalo sie raka miala i tak wiec przestancie pitolic bo rak nie robi sie tak od razu co za tepaki

Gość hahahahaha111
teraz cisza wielka

Gość baju,baju, baj
co za bzdety

Gość no i co to oznacza
??? Że można zachorować na raka nie będąc na diecie dukana? Też mi odkrycie. Można też umrzeć nie chorując na raka, więc to znaczy (idąc twoim tokiem myślenia), że rak nie zabija. 🖐️ Chyba powinni wprowadzić elementy logiki w szkołach bo coraz częściej tryskacie tępotą. A może to wynik niedożywienia mózgu? Wszak mózg żre cukier a na dukanie zdycha z głodu 🖐️

Gość gruba jolanta z mazowsza
ave dukan hahahhahahahahha hahahahha hahahhaha hahahahhaha hahahhahaha hahahahhahaha hahahhaha hahahhaha hahahahhahaha hahahhahahahaha hahahhahahahah hahahhahaha hahhaha hahhaha

Gość to ja napisze o skutkach
Też się usmiałam ;) ja akurat jestem od lat na Kwaśniewskiego czyli Optymalnej diecie i nic mi nie jest , poczytajcie artykuł "Glukoza karmi raka" to zrozumiecie , wiem ,że mnie zjadą ,że jestem gruba brzydka głupia ,że sobie szkodzę , mam to gdzieś bo dzięki diecie optymalnej zrozumiałam ,że dietetyka stoi na głowie i służy bardziej przemysłowi farmaceutycznemu i spożywczemu (bo na optymalnej nie je się słodyczy i mało zbóż, przetworzone produkty i słodkie napoje są nie dla człowieka), nie żałuje wagę utrzymuję w zdrowym zadbanym ciele bez cellulitu zmarszczek z ekstra wynikami. Każda dieta źle przestrzegana plus alkohol papierosy i nadmiar leków to zabójstwo. Może Dukan nie taki zły jak jest dobrze przestrzegany , osobnik wypija tyle ile potrzeba wody niegazowanej i się rusza.Pamiętajcie jest coś takiego jak genetyka

Gość ojijijo
a co mysliszi o kpoenhaskiej

Gość cała masa głupich tematów
pierdolenie o szopenie , jak się człowiek nie zastosuje do diety jak należy i wprowadza swoje modyfikacje do tego pali tytoń i je jakieś sztuczne gówna to tak sie dzieje

Gość tak samo tutaj powinno być
ta szukajcie winnego swojego niehigienicznego trybu zycia

Gość gość
Zalety leczenia terapią hipertermii onkologicznej ogólnoustrojowej: 1. Zwiększa skuteczność chemioterapii i radioterapii. 2. Redukuje negatywne skutki chemioterapii i radioterapii. 3. Systematycznie uszkadza białka i nici DNA nowotworu. 4. Aktywuje układ immunologiczny do walki z rakiem. 5. Oddziałuje na guz pierwotny oraz ogniska przerzutów nowotworowych. 6. Działa przeciwbólowo. 7. Jest nietoksyczna, nieinwazyjna, bezbolesna. 8. Podnosi jakość życia chorego. 9. Obniża ryzyko powstawania przerzutów. www.BialaOnkologia.pl