Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głodna przyszła mama

wzmożony apatyt a płeć dziecka ???

Polecane posty

Wyczytałam wczoraj w książce na temat ciąży i macierzyństwa, że gdy kobieta w ciąży nie może odczepić się od lodówki bo jest ciągle głodna to wiele wskazuje na to że urodzi chłopca ? Co o tym myślicie, czy którejś z Was sie to sprawdziło ???

to czytaj dalej te bzdury,tylko nie wychowuj wg nich dziecka!!!!!!! ja jadłam dużo urodzilam chlopca,przyjaciolka jadla malo i urodzila chlopca a inna kolezanka urodzila corkę i jadla duzo a corka miala 3900g to ile sie je raczej wplywa na wielkosc dziecka a nie na plec hehe W CIĄŻY PO PROSTU SIE JEST CZESCIEJ GLODNYM,NA POCZATKU ROZNIE BYWA,BO WYMIOTY,MDLOSCI,ALE POTEM TO KAZDA MAMA MA APETYT

Wiem, że nalezy to traktować z przymrużeniem oka, ale ciekawa byłam czy skoro takie rzeczy piszą w książkach to ma to jakieś odniesienie do rzeczywistości. Sama jestem w 10-tygodniu i jem jak opętana, nawet jak jeszcze nie wiedziałam, że jestem w ciąży. Więc na pewno nie robię tego żeby mieć synka :) Tak po prostu pytam z ciekawości :)

Gość 39 tydz
Ja malo jadlam i mam dziewczynke. w 36 tyg wazyla tylko 2200g za dwa tyg poszlam go gina i miala juz 3100g bo przez ten czas zaczelam wiecej jesc. od tamtej pory wiecej jem bo mam w koncu apetyt takze to chyba nie tak jak myslisz. chyba bardziej liczy sie co jadasz