Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kathrinnnn

Jelita po cesarce- miałyście tak?

Polecane posty

Gość kathrinnnn

Hej, 6 tyg temu miałam cc gdyż mała nie chciala sie wstawic w kanał. Ogólnie cesarskę zniosłam niezle i cala rekonwalescencję,ale od tygodnia jakoś kluja mnie plecy i jelita i często mam luźne stolce, jakby biegunki. nie wiem czy laczyc to z czeresniami ktore zjadłam bo jakos po tym się zaczelo,ale ogolnie mam wrazenie,ze jelita mam jakies wrazliwsze i kłuje mnie raz w prawym,raz w lewym boku, raz pod zebrami z prawej,raz z lewej, potem na dole plecy z prawej, lewej, bodbrzusze z obu stron. Czy moze tak byc jak jelita wracaja na swoje miejsce, gdy macica sie juz obkurczy?

Gość behemotowa
Po cesarce miałam straszne boleści. Jak miałam pójść do w-c, to płakać mi się chciało, tak bolało. Miałam wrażenie, że dostaję skrętu jelit. Na szczęście wnętrzności wróciły na swoje miejsce i wszystko minęło.

Gość kathrinnnn
Mnie wprawdzie nie boli jak mam isc do kibelka,ale ogolnie nikomfortowo na brzuchu sie czuje:( Takie wlasnie jakby klucia w jelitach. A dlugo po cc tak mialas? Kiedy przeszło? Mam wizytę kontrolną u gin za tydzien,bo teraz minelo 6 tyg od porodu... Ale moze to tak byc z powodu tego ze jelita wracaja na swoje miejsce,czy to raczej wynik podraznienia po cc i przecinania miesni brzucha? Wczesniej bylo w miare ok, dopiero teraz w 5 tyg po operacji i zjedzeniu czeresni cos mi te jelita nie moga dojsc do siebie.

poniewaz jelita byly scisniete,po przyjsciu na swiat dziecka jelita opadly tam gdzie mialy,luzle stolce to zla praca jelit,ja tak mam przy jelicie wrazliwym ;) bywa ze mam takie stolce,wczesniej zawsze klucia i jakies bole w jelitach. plecy po cc moga bolec,mnie tez bolaly,jest to normalne jesli bylo ZZO

poniewaz jelita byly scisniete,po przyjsciu na swiat dziecka jelita opadly tam gdzie mialy,luzle stolce to zla praca jelit,ja tak mam przy jelicie wrazliwym ;) bywa ze mam takie stolce,wczesniej zawsze klucia i jakies bole w jelitach. plecy po cc czasami bolą jak bylo ZZO wiedzcie tez ze w ciazy hormony sa na wysokim pozimie i praca jelit jest calkiem inna niz przed ciaza,a po porodzie chormony opadaja i moze stad te dolegliwosci....

poniewaz jelita byly scisniete,po przyjsciu na swiat dziecka jelita opadly tam gdzie mialy,luzle stolce to zla praca jelit,ja tak mam przy jelicie wrazliwym ;) bywa ze mam takie stolce,wczesniej zawsze klucia i jakies bole w jelitach. plecy po cc czasami bolą jak bylo ZZO wiedzcie tez ze w ciazy hormony sa na wysokim pozimie i praca jelit jest calkiem inna niz przed ciaza,a po porodzie chormony opadaja i moze stad te dolegliwosci....