Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brak pomysłu na nick help

duch?

Polecane posty

Gość Magic_Jevel
Posty z wczoraj byly niepoważne dlatego myślałam że to pro. Ale dzisiaj, po tym co usłyszałam łyknę wszystko co mi wmówicie.

Gość mam pomysla
kingusia ty to tez jestes zaczniesz temat i idziesz sobie. Czemu nie powiesz co ci tam po glowie chodzi

Gość tylkoPYTAMsobie
najchetniej spalabym dzisiaj z mamusia i tatusiem ale mieszkamy bardzo daleko od siebie. miejcie pewnosc ze wylaczycie te pliki zanim sie polozycie bo jak to sie wlaczy wam w nocy to matko i corko

Gość klk
wsłuchałam sie ich bin der staad (sztad) nie wiemjak sie pisze ich bin dira

Gość kingusia to autorka
wlasnie kingusia sie udziela tu od poczatku.. zbyt jest zaangazowa, przeprasza czuje sie winna. Bla bla bla.. to ona jest autorka tematu.. zauwazyliscie jak jest autorka nie ma kingusi, bo a to gdzies wyjechala a to cos.. a teraz auotrka znikla pojawila sie kingusia

Gość muffii
Może i to dużo, bo nawet Niemiec tak mówił. Jestem kamieniem, jestem nocą. To może oznaczać, że noc jest porównywana do kamienia, bo jest krótka, ale ciężka dla wielu. A wiadomo, że noc to ciemność, a ciemność to zło, a zło to szatan i demony O Jezu mam drgawki

demon mi chodzi po głowie, tylko to kojarzy mi się z dźwiękami mężczyzny, kota i tym stukotem, a pamiętajcie demony rosną w siłę jak się o nich myśli cierpią energię z negatywnych emocji :(

Gość studenciarka
a moze ten Niemiec przybijal zdechlego kota do sciany?:O wiecie, wczoraj pisk kota, dzis stukanie :O

Gość To już jest koniec
Puzel - Wuzel "kota mogli tez tam zabic, zastrzelic razem z Niemcem." znowu padłam, ale tym razem ze śmiechu Smiej sie smie:D Do Ciebie tez dzis w nocy przyjda- wolisz Niemca czy kota a moze kota z niemcem?:D

Gość muffii
Kingusia była dzisiaj z autorką!

Gość To już jest koniec
[zgłoś do usunięcia] studenciarka a moze ten Niemiec przybijal zdechlego kota do sciany? wiecie, wczoraj pisk kota, dzis stukanie hahahahahahahhaah:D

Gość hope hope
jesli to w ogole duch(??????), to jaka szansa ze to dobry duch ? ;)

Gość nooooooniestety
A może duch się dowiedział, że piszemy na forum i teraz chodzi po podwórku Kingusi? :(

Gość muffii
Moja teoria: Może i to dużo, bo nawet Niemiec tak mówił. Jestem kamieniem, jestem nocą. To może oznaczać, że noc jest porównywana do kamienia, bo jest krótka, ale ciężka dla wielu. A wiadomo, że noc to ciemność, a ciemność to zło, a zło to szatan i demony

Może i to dużo, bo nawet Niemiec tak mówił. Jestem kamieniem, jestem nocą. To może oznaczać, że noc jest porównywana do kamienia, bo jest krótka, ale ciężka dla wielu. A wiadomo, że noc to ciemność, a ciemność to zło, a zło to szatan i demony -> z taką siłą interpretacyjną, na filologii polskiej pokurvialabys na samych 5. :classic_cool:🖐️

Stein oraz Staad odpadają. AJN oraz AA są przez niemców wymawiane wyraźnie, natomiast jeżeli pojawia się R to niemcy zazwyczaj go nie wypowiadają, wrzucają w ''tlo'' wyrazu, mają trudności z wymową tej spólgloski. Stawiam na Sturm, wyraźnie slychać Sturm ewentualnie Stur co byloby bez sensu ponieważ jeżeli określa się cechę charakteru np. Stur, uparty nie używa się DER DIE czy DAS powiedzialby po prostu Ich bin Stur użycie Artikla Der świadczy o tym, że mówi o rzeczowniku a nie przymiotniku ;)

Gość To już jest koniec
a autorka jeszcze siedzi w tym kosciele? niech wraca hahaha:D Ale schizujemy:D

Gość studenciarka
kafeArtystka - teraz to juz naprawde sie boje :O:O:O

Dobra jestem. Ja tam już nie pójdę. Mam miesięczny okres wypowiedzenia, pieprze to zapłacę za ten miesiąc, ale się tam nie pojawię. Jutro poślę tatę po moje rzeczy i tyle. Ale słuchajcie to się nie trzyma mnie to się trzyma tego mieszkania nie mnie!

Gość Magic_Jevel
kafeArtyska to może być prawda ;] Na pierwszym nagraniu to po prostu kot a na drugim kot opetany przez H.

Gość To już jest koniec
**Mysia- jaka jest wiec Twoja wersja?

Gość klk
brak pomysłu na nick nie słuchaj głosu niemca bo nie zaśniesz

Gość muffii
Ja się boję siedzieć sama w kiblu!! Sikam przy uchylonych drzwiach :/ Mam drgawki, boję się siedzieć na kiblu, bo obawiam się jakiejś ręki czy czegoś z kibla :// Mogłam słuchać wtedy w przedszkolu koleżanek, które mówiły, że nie ma duchów ://///