Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brak pomysłu na nick help

duch?

Polecane posty

Gość Ja oglądałem wczoraj całkiem c
Gwałcący duch/demon w legendach nazywany jest inkubem. Nawet nie wiem czy wierze w taki rodzaj złych duchów, ale ogólnie w duchy wierzę.

A słuchajcie, jeszcze ogladalam kiedys taki fajny film. Japoński bodajze, gdzie jest typ, jego zona i corka. I byl motyw ze niby one maja zginac, a on mial jakies przeczucie i je uratowal, a sam zginął. Wie ktoś co to? :classic_cool:

chaya0000 - nie wiemy i nigdy się nie dowiemy. obawiam się też, że Autorka już się tu nie pojawi.

CarrieBradshaw. Ale najpopularniejsym dzieckiem sukkuba i kobiety według podań był sam Merlin, a on chyba satanistą nie był :), nie strasz dziewczyny.

Gość pannanikt21elb
jej nie straszcie ze to demon? tylko, ze ja nie jestem w ciazy, minelo pare ladnych miesiecy od tamtej nocy

Dodam, ze sciągnełam go przez przypadek, jak chcialam sciagnac przeczucie z Sandrą Bullock, wiec jego tytuł ma w sobie coś z "przeczuciem" chyba.:classic_cool:

Gość malinowawyspawspa
a kto ogladal przeczucie?

Gość malinowawyspawspa
ej nie strasz mnie nie widzialam twojego postu zanim napislaam po przeczuciu

Ale złe duchy określa się czasem mianem demonów, nie chcę Cię wcale straszyć, bo sam nie chcałbym przeżyć niczego paranormalnego"

Gość malinowawyspawspa
o przeczuciu mialo byc ;) jakas telepatia. ogolnie film zajebisty.

Przepraszam, muszę spadać poczytać sobie przed snem to czego nie chcę, a muszę. Życzę wszystkim dobrych snów i normalności.

Malinowa Wyspa, a kojazysz moze film, gdzie ojciec byl chory psychicznie i na koniec wyszlo chyba ze jego corka tez jest chora? Nie moge sobie niczego przypomniec z niego, a wiem ze byl zajebisty. 😭

Gość malinowawyspawspa
przypadek 32 czy jakis inny numer nie pamietam ? ze byla jakas mala dziewczynka i starzy ja chcieli zajebac poszli siedziec mala wziala pod opieke jakas babka i sie okazalo ze to to dziecko jest zlem

Gość Polecam wszystkie części Om
ena, od 1 do 4.

Gość malinowawyspawspa
nie ma sprawy widze ze lubimy te same rodzaje filmow wiec jak masz cos jeszcze fajnego to polec ;) omen to szajs.

Też uważam, że Omen to szajs. :P Co do filmow to nie wiem, ja raczej lubuje sie w romantycznych :P Horrory nie robia na mnie wrazenia, a juz na pewno nie takie gdzie glowne role maja demony. Wole cos realistycznego, typu, ze jakis swir lata z siekiera i rozpierdala wszystkich na kawałki. :classic_cool: Polecam Ci tą Wizje, wkleilam link na poprzedniej stronie. Jak nie czytalas ksiazki, to polecam Weronika postanawia umrzec, ale jak czytalas to nie ogladaj, bo Ci sie nie spodoba, ksiazka lepsza, duzo lepsza i film troche niesmak wtedy zostawia. :)

A i polecam ekranizacje ksiazek Nory Roberts, co prawda kino niezbyt wysokich lotow, ale fajnie sie oglada i trudno zgadnac kto czai sie na zycie glownego bohatera. :classic_cool:

Gość Polecam wszystkie części Om
Jedni lubią Emena, inni nie, ja zaliczam się do tych pierwszych. Nie jest to typowy horror.

Gość malinowawyspawspa
ogladalam juz weronike i b. mi sie podobal ale nie czytalam ksiazki ;) ja tez wole romantyczne filmy i b. malo horrorow mi sie podoba.

W tym roku maja nakrecic 11 minut, tez na podstawie ksiazki Coelho, tak jak Weronika postanawia umrzec, 11 minut duzo lepsze, anizeli Weronika, wiec mam nadzieje, ze film tez bedzie dobry :P

Gość malinowawyspawspa
11 minut czytalam super ksiazka ;)

Gość pytanie do autorki
czy wywoływałaś duchy? kiedykolwiek, choćby w dzieciństwie dla zabawy?