Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupia glupia baba1234

potrzebuje meskiego punktu widzenia

Polecane posty

oczywiscie, po prostu bym wiedzial dlaczego tak sie dzieje, a jesli jakims cudem bym nie wiedzial, to bym zapytal wprost" zs a gdzie ta duma i honor? której w przypadku autorki ściska gardło by czasami sie nie zapytac ? :P i sie nie dowiedzieć u źródła przyczyny takiego stanu

podlug tego co im serce, czy rozsadek podpowiadaja. ike, wylatujesz ty też ja ze względu na serce ty na to drugie:P

zs a gdzie ta duma i honor? moim zdaniem to nie rozchodzi sie o dume i honor tylko kobiece sklonnosci do zakrzywiania rzeczywistosci

chyba ze w garsci albo w garnku ten to zawsze w gorącej wodzie kąpany:P

kobiece sklonnosci do zakrzywiania rzeczywistosci " tylko jak to przekazać autorce by nie poczuła dotknięta na dumie i honorze ;) :P?

a co ma do tego cream?' myślę że z creamem znaleźlibyście wspólny język on zjadł zęby na tego rodzaju pytaniach :)

myślę że z creamem znaleźlibyście wspólny język obawiam sie, ze cream jeszcze nie wie gdzie ma jezyk

bo jak juz ustaliliscie jestem glupia. wiec wpasowuje sie w cale to forum w takim wypadku ja się czuję wyalienowana:)

obawiam sie, ze cream jeszcze nie wie gdzie ma jezyk" tylko patrzeć jak założy topik w tej sprawie ;)

w takim wypadku ja się czuję wyalienowana masz racje, nie kazdy wydlubuje ze scian piernik

tylko patrzeć jak założy topik w tej sprawie zycie bez jezyka nie jest takie zle?

zycie bez jezyka nie jest takie zle? swoją drogą cos w tym jest sprawne paluszki czasem wystarczą :P :D

regres- jest cos takiego jak duma i honor, jest tak, ze nie biegasz za osoba, ktora cie rzuca, a potem olewa z pytaniem dlaczego?" skoro uważasz luźna rozmowę na temat zachowania wobec siebie bieganiem za dawną miłości to wybacz ale więcej pytań nie mam do ciebie ja sie obrazałem na dziewczynki jak miałem 10 lat :D

permanentne zdziwienie wszystko tlumaczy, duze oczy, rozdziawione usta, nic dziwnego ze ja gosc puknal z zaskoczenia i teraz nie wie co dalej robic

jest cos takiego jak duma i honor, jest tak, ze nie biegasz za osoba, ktora cie rzuca, a potem olewa z pytaniem dlaczego? przynajmniej ja nie biegam. Ja też . Zapytać dupka dlaczego zachowuje się jak dupek zawsze można, skoro tak cię to nurtuje.

Zapytać dupka dlaczego zachowuje się jak d**ek zawsze można, skoro tak cię to nurtuje. zeby sie odezwac trzeba najpierw zamknac usta :)

Gość A gdzie Luśka
??????????????????????? Nadziei też nie ma :( ;)

Gość Boo2
hej mi sie wydaje ze ma poprostu wyrzuty sumienia i chce je zagluszyc dlatego nagle stwierdza ze dlaczego by nie utrzymywac z toba kontaktu...jestem w podobnej sytuacji wiec prosze napisz czy wkoncu go zapytalas i co odpowiedzial, chcial wrocic czy tak poprostu utrzymywac przyjacielski kontakt ??